Fædrelandsvennen

Klopp: – Vi må fortsatt vaere Rocky Balboa

- NTB

Jürgen Klopp var i strålende humør dagen før Premier League-starten mot West Ham søndag. Der kommer han til å mangle noen nøkkelspil­lere.

– Jeg vet ikke helt hva situasjone­n er med Fabinho. Han følte seg ikke helt bra tidligere i uka. Vi får se om han blir bra, sier Klopp.

– Dejan Lovren er uaktuell denne helgen. Jeg har en del andre beslutning­er å ta. En gruppe spillere kommer ikke til å vaere involvert mot West Ham. Vi håper at vi vinner, men alle vet at det er 90 brutale minutter mellom håp og seier. Vi kan selvfølgel­ig ikke undervurde­re dem. West Ham kan jo vaere helt annerledes under Manuel Pellegrini enn forrige sesong.

– Vi må løfte oss 25 prosent fra oppkjøring­skampene, sier Klopp.

Liverpool havnet mange, mange poeng bak Manchester City forrige sesong.

– Hvordan skal dere hente det inn?

– Vi må våre mer kliniske i viktige øyeblikk. Det kan gjelde både i angrep og forsvar. Vi skal gå for dette (tittelen), men City er regjerende mester og har ikke mistet en spiller. Vi er fortsatt Rocky Balboa (tittelpers­on i flere boksefilme­r) og må kjempe. Det må vaere utgangspun­ktet.

Liverpool har ikke vunnet serien siden 1990. Bookmakern­e holder klubben som nestfavori­tt til fem ganger innsatsen. Tittelfors­varer Manchester City gir omkring 2,5 ganger i odds ved ligagull.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway