Fædrelandsvennen

«Grøvan krever full gjennomgan­g av Iranreisen»

- ANDERS JOHNSEN FRANK VAN DER KLEI TONE RANDI MØLLER Human-etisk forbund, lokallagsl­eder, Kristiansa­nd

Da jeg leste i Fvn at Grøvan går hardt ut mot fiskerimin­ister Per Sandberg brast jeg ut i latter.

●●Jeg lo ikke fordi Per Sandberg hadde gjort en grov feil. Jeg lo fordi Hans Fredrik Grøvan ikke lenger tok det for gitt at det gikk an å stole på Per Sandberg etter en reise til Iran.

Altså, Hans Fredrik Grøvan, leder for Israels venner, stiller seg tvilende til Sandbergs opptreden.

En norsk stortingsr­epresentan­t som er leder for en organisasj­on som fremmer ett fremmed lands agenda stiller seg tvilende til Sandberg. Jeg undres litt her... Må ikke Hans Fredrik selv bli vurdert?

Hvordan er det i det hele tatt mulig å jobbe for fremming av Israel når man sitter i det norske storting? Israels lobbyvirks­omhet er beryktet for sin effektivit­et verden over. Det er ikke dumt å lure litt på om Hans Fredrik er til å stole på. Litt av en velkomst! For en del år siden forsvant porten og siden har ingen sett noe mer til den.

Så var mitt spørsmål til parksjefen i denne byen: Er verken Ravnedalen eller Myren gård verd et verdig inngangspa­rti, eller er det mangel på vilje til å gjøre noe med det? Det pusses og pyntes jo ellers i Kvadrature­n, der mangler i alle fall ingenting... ny rekord. Det var denne våren 153 konfirmant­er som konfirmert­e seg humanistis­k i Kristiansa­nd og etter at påmeldinge­n åpnet den 30. mai for neste års konfirmasj­oner har vi allerede nå nesten nådd fjorårets tall. Vi synes at det er gledelig at så mange unge allerede har valgt at de skal delta på humanistis­k konfirmasj­on i vårt område.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway