Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

76 år

Kjell Haugum, Søgne. En hilsen til vår gode nabo. Gratulerer med dagen!

6 år

Emma Louise Karlsen

Risan, Søgne. Gratulerer så mye med 6-årsdagen! Du er ei fantastisk go'jente som vi er så ubeskrivel­ig glad i. Du er alltid sprudlende. Håper du får en topp bursdagsfe­iring. Klem fra mamma, pappa og Erik Andreas.

70 år

Anne Britt Reinertsen

Rysstad, Vennesla. En stor gratulasjo­n til vår snille og kule mamma svigermor og venninne, Anne Britt, som fyller 70 år 14. august. Hilsen Hilde og Tor Gustav, Olav, Maerta og Håvard. Gleder oss til festen.

5 år

Ardian Veselj-skaar, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Ardian, som fylte 5 år mandag 13. august. Håper du hadde en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i Laeringsve­rkstedet barnehage, Bispegra.

65 år

Arne Vollen, Lillesand. 65 er ingen alder, men vi lager litt rabalder. For Arne Vollen er en kjernekar som stikker seg ut! Gratulerer med 65-årsdagen verdens beste pappa, svigerfar og bestefar. Takk for alt du gjør for oss!

4 år

Nils Hogstad

Olastuen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår kjaere Nils! Nå er du endelig 4 år og stor som bare det. Vi ønsker deg en strålende dag! Du er en utrolig bra fyr, og vi er så glade i deg. Klemmer fra mamma, pappa og Inga

48 år

Kjell Frustøl, Kristiansa­nd. Hipp hurra for deg i dag. Gratulerer så mye med dagen. I dag er det du som skal feires med kaker og sang. Vi ønsker deg en superfin dag. Hilsen fra Linnea, Emilie og Tone.

4 år

Lars Haugland

Øvrevik, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år tirsdag den 14. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

12 år

Amanda Christians­en, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste Amanda som fylte 12 år 13. august. Du er kul, tøff, snill, blid, morsom og vi er utrolig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Amilia, mamma, mormor og morfar.

1 år

Caspian Hinderaker

Haugland, Kristiansa­nd. Godgutten Caspian fyller 1 år 14. august! Gratulerer med dagen! Du er en stor glede og gave til oss alle! Hilsen besteforel­dre, oldeforeld­re, tanter og onkler.

9 år

Alise Nordhagen, Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste Alise som blir 9 år i dag. Du er ei flink og herlig jente, ei omsorgsful­l og god storesøste­r med perlehumør og trillende latter. Vi elsker deg! Klem fra Erik, mamma og pappa.

1 år

Emil Kjaer Reinhartse­n, Kristiansa­nd.

Vi gratulerer vår skjønne skatt, Emil, med 1-årsdagen 14. august. Vi gleder oss masse til å feire deg med hele familien på lørdag. Stor varm bursdagskl­em fra mormor og morfar i Søgne.

8 år

Julie Skotnes, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 8-årsdagen din. Du er flink, veldig omsorgsful­l og er ei go'jente. Vi er veldig glad i deg. Hilsen fra farmor og farfar.

7 år

Emilie Lindgren-åsly, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår flotte jente, Emilie, som blir 7 år 14. august. Du er ei jente full av futt og glede og vi er så glad i deg. Gleder oss til å feire dagen din. Klemmer fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway