Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

70 år Asbjørn Stallemo,

Kristiansa­nd. Asbjørn fyller 70 år 16.08.18. Dine venner gratulerer jubilanten på det varmeste med dagen og er glad for godt vennskap, ditt kloke hode og sunne interesser for ski og fotball. Hilsen Tone og Øistein.

7 år Mille Monsen Nyvoll,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste Mille som blir 7 år 16. august. Du er så søt, snill, omsorgsful­l, flink, kul, tøff, blid, morsom og vi er uendelig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma og pappa.

5 år Lukas Leander Ruud,

Marnardal. Gratulerer så mye med 5-årsdagen den 16. august. Store bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Astrid Linnea og Olav Emanuel.

40 år Anette Ørebek,

Kristiansa­nd. Verdens beste mamma, samboer og datter fyller 40 år 16. august. Gratulasjo­ner på den store dagen fra Anniken, Oliver, Torbjørn og pappa.

6 år Amalie Lassen,

Søgne. Hipp hurra for skolejenta vår, Amalie! Du er ei solstråle med futt i. Og vi er veldig glad i deg. Klemmer fra Fride, Oline, mamma og pappa.

4 år Nora Matre Antonessen,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 4 år torsdag den 16. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

9 år Marius Abrahamsen,

Lyngdal.

Hipp hurra for Marius Abrahamsen som fyller 9 år torsdag 16. august. Så gøy at vi fikk feiret deg på hytta i går! Vi er kjempeglad i deg, Marius. Mange gratulasjo­nsklemmer fra bestemor og bestefar.

6 år Alina Larsson,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Alina som er 6 år og endelig skolejente. Du er blid og god og kjempeflin­k til å svømme. Vi er veldig glad i deg. Klem fra bestemor, bestefar og mamma.

7 år Leah Larsen,

Audnedal. Gratulerer så masse med 7-årsdagen til verdens beste datter og søster! "Ingen øyne skinner som dine øyne gjør - ingen er så nydelig som du!" Bursdagskl­emmer fra Benjamin og Levi, mamma og pappa.

5 år Vilde Torsvik,

Kristiansa­nd. Skravle, synge, underholde og show. Med deg i huset er det alltid rock & roll. Gratulerer med den store dagen, kjaere Vilde-mor. Snart 5-årsgruppa. Du blir så stor! Klemmer fra pappa, mamma og "Mie".

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway