Fædrelandsvennen

Rekdal mener Strømsgods­et borte er denvanskel­igste kampen

- PÅL WOLLEBAEK JØRGENSEN

Start reiser til bortemøte med Strømsgods­et som kraftige «underdogs». Men Kjetil Rekdal tror laget kan overraske.

– Selvfølgel­ig kan vi overraske. Se på Stabaek mot Rosenborg sist. Samtidig er dette kanskje den vanskeligs­te kampen vi har igjen i år. Jeg tror sjansene til poeng er større mot både Molde og Rosenborg hjemme, sier Kjetil Rekdal før søndagens kamp mot Strømsgods­et i Drammen.

Laget blir trolig forsterket fra forrige kamp. Fredag ettermidda­g var det håp om å få nysignerin­gene klare til kamp søndag. Arbeidstil­latelse er det eneste som mangler for å få Adeleke Akinyemi og Ibrahim Arafat Mensah spilleklar­e.

Legger man fredagens trening til grunn tyder alt på at ihvertfall Akinyemi går inn på laget om papirene er i orden. Han ble drillet på spissplass - både alene og sammen med Kevin Kabran, på treningen fredag.

Legger man fredagens trening til grunn tyder alt på at ihvertfall Akinyemi går inn på laget om papirene er i orden. Han ble drillet på spissplass - både alene og sammen med Kevin Kabran, på treningen fredag.

– Jeg er ikke redd for å hive noen av dem inn. Jeg synes de har gjort et godt inntrykk, sier Starttrene­ren.

Begge de to nykommerne hastet av treningsfe­ltet, og fikk ikke ikke snakke med pressen fredag. Det var papirarbei­d som måtte ordnes. Akinyemi sa til Faedreland­svennen tidligere i uken, at han var glad for å vaere på plass.

– Jeg er veldig glad for å vaere

her. Det er et fint steg for min karriere, så jeg er fornøyd, sa han.

Med de nye signeringe­ne på plass får Rekdal mer å velge i offensivt. Fredagens trening viste også at han og trenerteam­et vurderer å legge om til 3–5–2, med Eirik Wichne og Elliot Käck som vingbacker, og Akinyemi på topp sammen med Kabran.

– Vi får se. Det er noe vi vurderer, er det Rekdal vil si om eksperimen­teringen.

Strømsgods­et har fått sving på sakene etter å ha ligget i nedrykksso­nen i lengre tid. Bjørn Petter Ingebretse­n har tatt over for Tor Ole Skullerud. Forrige søndag spilte laget 2–2 borte mot Odd. Start leverte en svak forestilli­ng i 0–0-kampen mot Ranheim.

– Det var en middels minus prestasjon. Skal vi ta Strømsgods­et må vi levere årsbeste og kanskje ha litt marginer med, slår Kjetil Rekdal fast.

 ?? FOTO: MARIT HOMMEDAL/ NTB SCANPIX ?? Kjetil Rekdal før kampen mot Brann forrige helg.
FOTO: MARIT HOMMEDAL/ NTB SCANPIX Kjetil Rekdal før kampen mot Brann forrige helg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway