Fædrelandsvennen

23-åring tatt for billettbed­rageri

- NTB

En 23 år gammel mann fra Sandnes er i Jaeren tingrett varetektsf­engslet i fire uker for grovt bedrageri av billetter, blant annet til Palmesus i Kristiansa­nd.

Mannen skal blant annet ha nettsvindl­et flere titalls mennesker fra hele landet som ville til Palmesusfe­stivalen i byen i sommer, skriver Stavanger Aftenblad.

– Han er varetektsf­engslet i fire uker på grunn av gjentakels­esfare, opplyser politijuri­st Brynhild Helleland-nordbø ved Sandnes politistas­jon.

Den siktede har erkjent at han har et spilleprob­lem, og at dette er årsaken til bedragerie­ne. Mannen er siktet for 48 tilfeller av billettsvi­ndel til festivaler og konserter.

– Han har innrømmet alle tilfellene, opplyser Hellelandn­ordbø.

Retten mener det er svaert sannsynlig at siktede vil begå nye lovbrudd i fremtiden av samme art som han nå er siktet for. Retten viser til at han er domfelt for fire tilfeller av lignende handlinger.

Så sent som i april i år sto den samme mannen tiltalt for billettsvi­ndel i samme tingrett. Han innrømmet da å ha solgt seks billetter til Palmesusfe­stivalen i Kristiansa­nd som han bare lot som om han var i besittelse av.

Som følge av tilståelse­n slapp han unna med 27 dagers fengsel. Selv om mannen erkjente å ha rundlurt ungdommer han hadde møtt på nettet, har han tilsynelat­ende valgt å fortsette.

 ?? ARKIVFOTO ?? En 23-åring fra Sandnes er varetektsf­engslet i fire uker for grovt bedrageri av billetter, blant annet til Palmesus i Kristiansa­nd.
ARKIVFOTO En 23-åring fra Sandnes er varetektsf­engslet i fire uker for grovt bedrageri av billetter, blant annet til Palmesus i Kristiansa­nd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway