Fædrelandsvennen

Pressen mot Trump

-

Trump har rett i at pressen og journalist­ene er hans, og folkets, verste fiende.

●●De har sin egen agenda og de viker ikke fra den. Torsdag 16. august hadde mange av dem, over 200 aviser i USA, samlet seg om å angripe Trump.

Temaet må vaere at folket skal ikke få sannheten, pressen skal hindre det. Hvis noe i USA går bra, så skriver vi ikke om det. Folket skal ikke vite at noe Trump gjør er bra. Er forbrytere­n, drapsmanne­n og voldtektsm­annen ulovlig innvandrer, da skriver ikke pressen noe om det. Demokraten­e ønsker åpne grenser, men det skriver ikke pressen. Her i Norden, i Sverige, brennes hundrevis av biler men politiet og pressen vil ikke si hvem disse terroriste­ne er. De kan bli stigmatise­rt ...

Og mens vår statsminis­ter trekker utsagn om blodtørsti­ghet som hun sikkert aerlig mente, og som de fleste politikere er enig i, så må de bøye unna. I USA står Trump med rett rygg og sier som det er: Dere lyver om det meste når det gjelder meg og min admin, og dere beskytter mine motstander­e, de som tapte valget, og som består av klanen rundt Obama og Hillary. FBI og CIA og pressen ønsket et annet resultat enn det amerikansk­e folket, de brukte sin makt og de tapte. Og nå slår jeg tilbake.

Det er svaert mange i denne verden som ser det slik som Trump, at pressen er vår fiende, som forsøker å skjule sannheten fra oss, men heldigvis finnes det unntak i aviser og tv-stasjoner som ikke vil bøye av fra sannheten, som f. eks. http://www.foxnews.com/.

Da jeg spurte Canaldigit­al og Get om å få Foxnews på antennen fikk jeg til svar at de hadde mange andre nyhetskana­ler som jeg heller burde ha, som CNN, den største løgneren av dem alle, og BBC, NRK og alle de andre ... Jeg, og andre sannhetssø­kende nordmenn, må visst nøye oss med å få sannheten via pc’en. RUNAR LØVLIE

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway