Fædrelandsvennen

Martin Ødegaard leies ut fra Real Madrid

- MATS HAUGLAND

Martin Ødegaard er klar for nederlands­ke Vitesse.

Det bekreftet Real Madrid på sine nettsider tirsdag.

– Real Madrid er tydelige på at de ønsket at han skulle gå til Vitesse, og vi har den samme oppfatning­en, sier Ødegaards agent Bjørn Tore Kvarme til VG.

Det har vaert spekulert mye om framtiden til unggutten den siste tiden, etter at han ikke ble med a-lagstroppe­n til Real Madrid i møtet med Atletico Madrid i Supercupen.

Flere eksperter har ment at et lån til en annen La Ligaklubb var mest sannsylig, men nå blir det en retur til nederlands­k fotball.

19-åringen var forrige sesong på utlån til Heerenveen, og blir å finne i Eredevise også denne sesongen. Den norske landslagss­pilleren skal spille for Vitesse Arnhem, som i fjor havnet på 6.-plass - tre poeng foran Heerenveen på 8.-plass.

– Jeg har spilt i aeresdivis­jonen i halvannet år. Det ga meg et inntrykk av Vitesse. Jeg kjenner Vitesse som et godt fotballag. Jeg tror måten de spiller på passer meg godt, sier 19-åringen til Vitesses nettsider.

Han sammenlikn­er videre klubbene.

– Vitesse har også vist at unge spillere får en mulighet. Derfor er jeg glad for den sjansen Vitesse har gitt meg, sier den tidligere Strømsgods­etspillere­n.

Leieavtale­n strekker seg ut innevaeren­de sesong, til 30. juni 2019.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Martin Ødegaard returnerer til nederlands­k fotball.
FOTO: NTB SCANPIX Martin Ødegaard returnerer til nederlands­k fotball.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway