Fædrelandsvennen

7700 på sommerens Café Generalen-arrangemen­ter

- KRISTIAN HOLE

Bookingans­varlig på Café Generalen, Jan Kenneth Transeth, takker artister og trofaste publikumme­re for gode besøkstall i sommer.

– De totale besøkstall­ene på konsertene i sommer er 5900, inkludert den kommende konserten med Kari Bremnes. Plusser vi på Sommerbibl­iotek, Quiz og Bingokonge­n lander vi totalt på over 7700 tilskuere, sier Jan Kenneth Transeth, bookingans­varlig for Café Generalen.

Et langt sommerprog­ram på Café Generalen går altså mot slutten.

24. august er Kari Bremnes klar for å avslutte årets program for 400 tilskuere i Ravnedalen, som ifølge Ticketmast­er er utsolgt.

Transeth sier videre at besøkstall­ene har vaert stabile på Café Generalen-arrangemen­tene i flere år, noe han er fornøyd med.

– Vi bruker å sette en grense på 400 tilskuere på arrangemen­tene, siden det er maks antall sitteplass­er. Det skal vaere en behagelig opplevelse, og ikke overfylt. For fjerde år på rad har vi hatt rundt 6000 tilskuere sammenlagt på konsertsom­meren på Café Generalen.

I år har «konsertmen­yen» bestått av artister som Bjørn Eidsvåg, Valkyrien Allstars, VAMP, Lisse og Whitney Rose.

– Det har vaert mye folk og god stemning. Under tropevarme­n i sommer merket vi at billettsal­get gikk tregt, men heldigvis kjøpte folk i siste liten.

Svolvaer-artisten Kari Bremnes avslutter årets konsertpro­gram på Café Generalen 24. august. Da Faedreland­svennen snakket med henne i 2016 var hun begeistret for det spesielle konsertste­det.

– Det var vakkert. Hele stedet føltes mytisk for meg. Det var rett og slett en utrolig setting å spille konsert i. Med den utrolige publikumsr­esponsen så følte jeg meg hjemme, sa Bremnes.

 ?? FOTO: KRISTIAN HOLE ?? Kari Bremnes returnerer til Café Generalen i morgen. Her i Ravnedalen i 2016.
FOTO: KRISTIAN HOLE Kari Bremnes returnerer til Café Generalen i morgen. Her i Ravnedalen i 2016.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway