Fædrelandsvennen

Den nye sykehussje­fen

Nina Mevold snudde opp ned på helsetjene­stene i Bergen. Nå står Sørlandet for tur.

- NTB

Polaris Media opplever fjerde kvartal på rad med inntektsve­kst, og antall abonnenter fortsetter å øke, både digitalt og totalt.

Resultatet før skatt i andre kvartal var på 76,7 millioner kroner, mot 76,4 millioner i samme kvartal året før. Driftsresu­ltatet (EBITDA) var på vel 59 millioner, 1 million bedre enn året før. Annonseinn­tektene økte fra 164,9 millioner til 166,5 millioner kroner.

– Mediehusen­e og den uavhengige journalist­ikken står sterkere enn på lenge. De siste årene har vist viktighete­n av uavhengige og troverdige medier. Vi ser også økt vilje til å betale for digitalt innhold. Dette gir oss et godt grunnlag for fortsatt god vekst i antall abonnenter, sier konsernsje­f Per Axel Koch.

Antall digitale abonnenter økte med 69 prosent i andre kvartal, og totalt antall abonnenter økte med 8 prosent. Abonnement­sinntekten­e økte med 6 prosent. Ifølge pressemeld­ingen fra Polaris økte nesten alle mediehus i konsernet i antall abonnenter, og bruken av de digitale innholdspr­oduktene øker betydelig.

– Konsernet har tydelig styrket sin konkurrans­eposisjon i annonsemar­kedet, og det gleder meg at vi har vekst i samlede annonseinn­tekter i andre kvartal. Veksten kommer innen digitale annonser, hvor vi har etablert konkurrans­edyktige digitale løsninger og har hatt et betydelig kompetanse­løft. Men, vi ser også at papirannon­ser gir god effekt for våre kunder og fremdeles er etterspurt, sier Koch.

 ??  ??
 ?? FOTO: VIDAR RUUD/NTB SCANPIX ?? Konsernsje­f i Polaris Media, Per Axel Koch, kunne fortelle om et nytt kvartal med inntektsve­kst og flere abonnenter.
FOTO: VIDAR RUUD/NTB SCANPIX Konsernsje­f i Polaris Media, Per Axel Koch, kunne fortelle om et nytt kvartal med inntektsve­kst og flere abonnenter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway