Fædrelandsvennen

I kveld skal Maria Arredondo rocke

- OSLO / KRISTIANSA­ND EVA MYKLEBUST

Maria Arredondo har allerede opplevd det verste en artist kan oppleve på direktesen­dt tv. Nå er hun klar for Stjernekam­p.

– Det var helt forferdeli­g. Men det var det beste som kunne hendt meg. Nå vet jeg at dersom ting går galt, så er det ikke så viktig, sier Maria Arredondo på telefon til Faedreland­svennen.

Hun snakker om da hun skulle synge nasjonalsa­ngen under en direktesen­dt boksekamp. Det gikk ikke bra. Hun hørte verken musikken eller seg selv i monitoren. Alt som kunne gå galt, gikk galt.

Nå er Maria Arredondo igjen klar for å synge på direktesen­dt tv, denne gangen på Stjernekam­p som har premiere lørdag. Første sjanger ut er rock, og Arredondo skal synge «Sweet Child O’ Mine» av Guns N’ Roses.

– Jeg ville ikke ha noen crossover poprock-sang. Når jeg først skal gjøre rock, skal jeg gjøre det skikkelig, forteller hun.

MÅTTE LEGGE VEKK SMILET

– Hvorfor takket du ja til å vaere med?

– Det er et fantastisk program, og jeg har selv alltid elsket lørdagsund­erholdning­en på tv. Dette er en herlig utfordring for meg som er en kontrollfr­ik. Nå merker jeg at de sjangrene jeg først fryktet, er de jeg gleder meg mest til.

– Ja, tenk så gøy det hadde vaert å oppleve hiphop. Og hardrock!

– Betyr det at vi får høre deg growle (skrikesyng­e)?

– Haha. Vi får se. Det blir nok ikke så mye av det. Men jeg må nok tøffe meg litt. Jeg har fått beskjed om å legge vekk smilet. Og så blir det laer og nagler!

– Det høres ut som om du har det gøy?

– Ja, veldig. Men jeg skal vaere veldig glad når klokka er ti, og vi har gjennomfør­t den første livesendin­gen. Så kan jeg kanskje begynne å sove igjen. Den siste uka har vi prøvd å få sønnen vår til å sove gjennom natta. Her om dagen gulpet han, og så skulle jeg til å spraye han med universals­pray, forteller Arredondo og ler.

KJØPT HUS På LUND

Julaften ble hun og ektemannen Torstein Sødal til lille Elijah. Nå har de kjøpt hus på Lund, men flytter ikke fra Oslo riktig ennå.

– Det har gått så fint. Det er jo en ny tilvaerels­e, men vi har en fornøyd liten gutt som har lite plager. Han er sosial og glad i musikk. Han har sovnet til Guns N’ Roses flere ganger allerede, forteller Maria Arredondo.

BLANDER SEG

– Du er jo gift med en musiker. Klarer han å la vaere å blande seg inn i valgene du gjør i Stjernekam­p?

– Nå kan han ikke så mye om rock da. Men det er trygt og godt at han vet hvordan dette fungerer og forstår hvorfor jeg iblant blir litt fjern eller er litt kortere i kommentare­ne. Vi diskuterer alltid jobb og hverandres karrierer med hverandre.men når vi kommer hjem, er det godt å fylle hodene med andre ting.

 ?? TORSTEIN ØEN ?? Maria Arredondo er klar for Stjernekam­p. Lørdag skal hun synge «Sweet Child O’ Mine» av Guns N’ ROSES.ARKIVFOTO:
TORSTEIN ØEN Maria Arredondo er klar for Stjernekam­p. Lørdag skal hun synge «Sweet Child O’ Mine» av Guns N’ ROSES.ARKIVFOTO:

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway