Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Sturla Svensen,

Kristiansa­nd. Gratulerer til verdens beste ektefelle, pappa, morfar, farfar, svigerfar, svoger, farbror. Vi er alle veldig glade i deg, og gleder oss til feiring. Klem fra alle i familien som er glad i deg.

6 år Nicklas Kulien Ståhl,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til den snilleste og mest nysgjerrig­e gutten i byen! Du er omsorgsful­l, god, og fyller dagen vår med latter og mange spørsmål. Klem fra pappa, mamma og besteforel­dre! Glad i deg.

70 år Jakob Olaus Mo,

Birkeland. Vår klippe, vår kjekke, gode og sterke pappa, Jakob Olaus Mo, fyller 70 år søndag 26.08. Gratulerer så mye med dagen!! Vi er så glad i deg. Klemmer fra Åshild, Kjersti, Hege, Anne Marit med familier.

3 år Jens Skeie Birkeland,

Kristiansa­nd. Vår morsomme, snille og superskjøn­ne Jens fyller 3 år søndag 26. august. Du er helt unik og vi er uendelig glad i deg!! Bursdagskl­em fra Helle, mamma og pappa.

60 år Morten Simon Moe,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste batt, pappa og svigerfar som fyller 60 år i dag. Vi digger deg for den du er. Som vanlig blir nok dagen feiret med ei treningsøk­t. Klem fra dine barn med familie.

3 år Milas Nyblin,

Søgne. Gratulerer med dagen til vår smørblide og superkule gullskatt, Milas! Tenk at du er 3 år. Du gir de mykeste klemmene i verden! Vi er superglad i deg! Knuseklem fra Thilo, mamma og pappa.

25 år Aleksander Aabel,

Kristiansa­nd. Aleksander Aabel, i Louisesvei 113, fyller 25 år den 25. august. Du er en helt enestående og unik person. Dagen skal feires med familie og venner. Hilsen Svigertige­r.

3 år Milda Matilde Staldvik,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste "gollejenta", Milda Matilde. Fyller 4 år i morgen - gratulerer! Alltid blid, og full fart fra morgen til kveld, lille skjønne venn. God bursdagskl­em fra farmor og farfar.

11 år Henrik Jebsen Lundal,

Kristiansa­nd. Vår alles kjaere Henrik fyller 11 år 25. august. Vi er så stolte av deg og det du oppnår. Gleder oss til å feire deg. Gratulerer med dagen! Klemmer fra mamma, pappa, Helene, mormor og morfar.

1 år Matias Eretveit,

Iveland. Hipp hurra for denne skjønne gullungen som feirer sin første bursdag 26. august. Besta og bestefar på Øvrebø er så glad i deg og digger deg herfra og til månen.

10 år Silje Bjoraa,

Kristiansa­nd. Hurra for Silje! Jubileet feires med jentefest, og stor feiring på hytta på selve dagen! Du er ei superduper jente. Uendelig glad i deg! Klemmer fra Kokos, Spretten, B.mor x 2, pappa og mamma.

9 år Adrian Øyulvstad Krzyzowski,

Kristiansa­nd. Vår alles snille, kjaerlige og sprudlende Adrian fyller 9 år og vi gleder oss til å feire fotballgut­ten vår. Mamma, pappa, Isabell, bestemødre og hele familien gratulerer så mye!

9 år Ida Stedjan Egeli,

Songdalen. Hipp hurra for Ida som blir 9 år 26. august. Du er ei omsorgsful­l jente med masse humor, energi og glede. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til feiring. Klem fra mamma, pappa og Malin.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway