Fædrelandsvennen

To straffebom­mer ødela

- DAGFINN GRASTVEIT,

Fløy utnyttet flere av sine sjanser svakt mot Stjørdals-blink og tapte fortjent 2-3.

Blink startet best og slo lange baller og scoret allerede i det 8. minutt da Sondre Stokke fikk ballen umarkert ved stolpen etter klabb og babb i feltet og kunne score enkelt.

Fløy fikk ikke pasningssp­illet til å sitte mot aggressive trøndere, og man var nødt til å legge om til en mer direkte spillestil. Etter scoringen, og omgangen ut, var det jevnspilt med masse harde dueller, og det var ingenting å si på innsatsen fra Fløy-spillerne.

Allerede i det 13. minutt fikk Fløy tildelt straffe etter felling av Magnus Hallandvik som raidet opp på høyresida i kjent stil. Men dessverre reddet mandalitte­n Thomas Lia forsøket til Henrik Dahlum, og nettopp Lia var den store forskjelle­n denne lørdagen.

I det 40. minutt ble Blinks Rødahl spilt gjennom med en perfekt bakromspas­ning. Keeper Hoppestad kom korrekt ut, men Rødal tuppet ballen mellom beina på Hoppestad akkurat tidsnok.

Etter 66 minutter gjorde Kartum 3-0 da han satte et frispark i kryss-stanga fra 20 meter.

Men bortelaget ga ikke opp og fikk tildelt nok en straffe etter hands. Men enda en gang var Thomas Lia med på notene, og reddet skuddet fra Magnus Hallandvik.

I det 85. minutt scoret Magnus Ask Mikkelsen sikkert etter stuss fra Jakob Ertzeid Toft, og da John Olav Norheim tre minutter etterpå scoret fra kloss hold etter meget bra forarbeid av Toft, var det full fyr i kampen. Fløy presset på for utligning, men dessverre uteble de helt store sjansene på overtid.

?? FOTO: DAGFINN GRASTVEIT ?? Fløy-trener Nikola Trajkovic (fra høyre) tipset Henrik Dahlum og Magnus Hallandvik på flyet hjem etter lørdagens serietap om hvordan straffespa­rk skal settes.
FOTO: DAGFINN GRASTVEIT Fløy-trener Nikola Trajkovic (fra høyre) tipset Henrik Dahlum og Magnus Hallandvik på flyet hjem etter lørdagens serietap om hvordan straffespa­rk skal settes.