Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

98 år Edith Johansen,

Søgne. Vi vil gratulere vår kjaere mamma, bestemor og oldemor som blir 98 år gammel. Håper du får en fin dag. Hilsen Aud, Agnete og Christian, Kjetil og Katinka.

5 år Jan Sebastian Amundsen,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere godgutt fyller 5 år! Gratulerer så mye med dagen, vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­em fra Thea Kristine, mamma og pappa.

50 år Mette Johanson,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for den spreke, kjekke, snille og fantastisk­e jubilanten som blir 50 år i dag. Vi er kjempeglad i deg! Masse klemmer fra alle i Rosendal og Kari m/fam.

3 år Maria Galteland Tofte,

Kristiansa­nd.

Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 3 år torsdag den 30. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

50 år Sonja Bjerland,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 50-årsdagen din i dag. Vi setter utrolig stor pris på deg, og alt du gjør for oss. Hilsen Leif Arne, Natalie, Leander, Nikita, Sebastian, Andre, Lene, Oliver, Hilde.

3 år Maria Galteland Tofte,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste Maria som fyller 3 år i dag!! Vi gleder oss til å feire skatten vår som vi er så glad i. Masse bursdagskl­emmer fra lillebror Fredrik, mamma og pappa.

50 år Bodil Erlandsen,

Birkeland.

Hipp hurra for mi kjaere kone og vår kjaere mamma som fyller 50 år i dag. Mange gratulasjo­ner fra mann og barn (og pys).

2 år Oskar Eldhuset Sjustøl,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 2-årsdagen, kjaere, skjønne Oskar. Vi er veldig glad i deg og gleder oss til å feire deg på lørdag. Hilsen mormor og morfar.

9 år Trine Bjerva-larsen,

Songdalen. Gratulerer så mye med 9-årsdagen, Trine! Vi håper at du får den feiringen du ønsker og fortjener i dag. Vi er så glad for å ha deg i våres liv! Mange klemmer fra mamma og pappa.

2 år Oskar Eldhuset Sjustøl,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for godgutten vår som blir 2 år torsdag 30. august. Vi er veldig glade i deg! Hilsen Sofie, mamma og pappa.

8 år Lukas Møller-andersen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår alles kjaere Lukas som fyller 8 år! Vi gleder oss masse til å feire deg! Stor klem fra mormor, morfar, tante Ina, Walter, onkel Lasse og Malene.

2 år Thilo Mikolai Solheim,

Kristiansa­nd.

Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år torsdag den 30. august. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

6 år Amandus Heggernes Flom,

Kristiansa­nd. Hurra for skolegutte­n vår som fyller 6 år i dag. Du er god og snill og en luring til stor glede for oss alle. Vi er veldig glad i deg. Stor klem fra mormor og beste.

1 år Heidi Nagy Leland,

Audnedal. Gratulerer med ettårsdage­n din i dag, skjønne Heidi. Vi gleder oss til å komme til Byremo og feire deg. Stor klem fra tante Elisabeth og Helene. Momo og mosse hilser også mye.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway