Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Gunnar Bakke,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for den sprekeste moffaen vi kjenner, Gunnar Bakke, som fyller 70 år lørdag 1. september. Takk for at du alltid stiller opp for oss - du er fantastisk! Hilsen Mamse, "moller" og Victor.

7 år Noah Osa Rosvoldaun­et,

Kristiansa­nd. Hurra for Noah som fyller 7 år i dag! Du er fantastisk! Vi er så stolte av deg! Snill, omsorgsful­l, morsom og leken. Vi gleder oss til å feire deg i dag og i morgen. Klem fra mamma og pappa og Ask.

4 år Alfred Håverstad,

Iveland.

Hipp hurra for Alfred som fyller 4 år i dag! Vi digger humoren din og koser oss alltid sammen med deg. Glad i deg! Stor bursdagskl­em fra mamma, pappa, Sigbjørn og Mari.

3 år Ole Rømteland Gurholt,

Lindesnes. Hipp hurra! Jeg er blitt storebror, og nå er det Johannes som er lillegutt. Besta og besten på Steinsland gratulerer. Vi gleder oss til festen.

3 år Sander Saebø,

Kristiansa­nd.

Vår snille og gode Sander fyller 3 år 2. september! Endelig er det din tur. Gleder oss til å feire deg i morgen med hele familien. Vi elsker deg! Bursdagskl­em fra Aksel, Niklas, mamma og pappa.

3 år Sander Saebø,

Kristiansa­nd. Familiens skjønne, gode og blide gutt, Sander, blir 3 år i morgen, og skal feires av store og små. Vi gleder oss, og er veldig glad i deg! Mange klemmer fra Besta og Besten.

2 år Markus Strømme Solvang,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere verdens skjønneste og blideste gutt med 2-årsdagen 2. september. Håper du får en super dag. Kos og klem fra mormor, morfar og oldemor.

2 år Emil André Fredheim Myrland,

Lillesand. Gratulerer med 2-årsdagen, kjaere Emil! Du er verdens herligste gledesspre­der, og vi er så stolt og glad i deg! Gleder oss til å feire dagen din! Mange klemmer fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway