Fædrelandsvennen

Grav selv!

-

Ser at en som har lest mitt innlegg om Trump og fake news, ikke helt forsto hva det gikk ut på. Eller kanskje han bare ikke likte hva jeg skrev.

●●Sannheten er i mange tilfelle skjult for oss, med vilje, av aviser og andre media. Vi må lete etter den, eller mer korrekt når det gjelder president Trump, vi må gå en ekstra mil.

Mange av Faedreland­svennens lesere har sikkert fått med seg vår eminente kronikør Kjetil Rolness’ seneste debattinnl­egg i VG. Innlegget hans heter «Kan vi stole på Statistisk Sentralbyr­å? SSB gir oss hyggelige tall om integrerin­g. De andre tallene må vi grave fram selv eller betale for.»

Legg merke til den siste setningen, vi må grave selv eller betale noen for å gjøre det. Rolness graver og finner det motsatte av hva avisene og SSB skriver. Tallene finnes og sannheten finnes men den er skjult for oss, fordi «noen» har en agenda som går på at nordmenn skal ikke vite hvor ille det er med innvandrer­ne og hva de koster. Den samme agendaen går på Trump, at man skal ikke skrive noe bra, men alt det dårlige som kan vris ut av såkalte «kilder». Og media behøver ikke opplyse om kilder.

Så jeg gjør det samme som Rolness, feks når media, med CNN i spissen og NRK som en god nummer to, sier at økonomien i USA under Trump går dårlig, så sjekker jeg tallene som daglig kommer fra det amerikansk­e finansdepa­rtementet, Department of the Treasury, de lyver ikke og sier klart og greit fra at USAS økonomi går så det suser. Selv om CNN opplyser ved hver gitte anledning at dette går svaert dårlig, og så finner de en obskur kilde (gjerne en fra Hollywoods svaert vridde elite)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway