Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

75 år Gerd Solveig Karlsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 75-årsdagen. Vi gleder oss til å feire deg. Hilsen Kari, Grete, Turid, Solfrid, Randi, alle barnebarna og onkelbarna. Resten av familien hilser også.

60 år Odd Undeland,

Evje og Hornnes. Farfaren vår fyller 60 år i dag. Vi vil sende ei aldri så lita bursdagshe­lsing til den snille og hjelpsomme farfaren vår (og litt tøysete). Helsing frå Torjus, Såve, Selma og Sofia

30 år Monica Barnett,

Søgne. Gratulerer så mye med 30-årsdagen til den aller beste Monica Barnett. Klemmer fra Jonathan, Simon, foreldre og søsken med familie.

11 år Pernille Vallesvaer­d Blix,

Lillesand. Hipp, hipp hurra for vår vidunderli­ge Pernille som fyller 11 år 5. september. Du er nå feiret av både store og små, gamle og unge. Vi er så glad i deg, snuppa vår. Hilsen Dina Sofie, pappa og mamma.

7 år Sophia Saga,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen 5. september, Sophia! Du er snill og omsorgsful­l, og vi digger deg. Klemmer fra Adrian, Emil, mamma og pappa.

6 år Henrik Aasheim,

Søgne.

Hipp, hipp hurra for storsjarmø­ren vår som fyller 6 år i dag. Vi er utrolig glad i deg! Du er en fantastisk lillebror. Hilsen storebrødr­ene dine Marius og Edvin, mamma og pappa.

5 år Shahed Alali,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Shahed Alali som fyller 5 år 5. september! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

4 år Oda Riber,

Kristiansa­nd. Kjaere, fine jenta vår, i dag fyller du endelig 4 år! Graulerer så mye med dagen din, vi håper den blir kjempefin! Masse glad i deg, «lille My». Klem fra Jonathan, mamma og pappa.

4 år Oda Riber,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, fineste og morsomme Oda. Du er en hjerteknus­er. Vi er kjempeglad i deg. Stor bursdagskl­em fra bestemor og bestefar i Snøbakken.

3 år Theo Bratland Sagstuen,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Theo Bratland Sagstuen som fyller 3 år 5. september! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

3 år Aksel Grande Tønnessen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 3-årsdagen. Du er en sjarmør og det er ikke ett kjedelig minutt sammen med deg. Vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Tuva, Adele, mamma og pappa.

2 år Astrid Sofie Wiik,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år onsdag den 5. september. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

1 år Fredrik Eilertsen Faye-wevle,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 1 år onsdag den 5. september. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway