Fædrelandsvennen

– Usikker på om han har blitt mye bedre

- NTB

Egil «Drillo» Olsen er usikker på om Nederland er rette stedet for Martin Ødegaard og tror han kanskje hadde utviklet seg bedre i Strømsgods­et.

19-åringen er med i troppen til UEFAS nasjonslig­akamper mot Kypros (h) og Bulgaria (b). Ødegaard returnerte nylig til nederlands­k fotball på et sesonglang­t lån fra Real Madrid til Vitesse.

Han var naer halvannet år i Heerenveen før det.

Den tidligere landslagss­jefen observerer den voldsomme interessen rundt Ødegaard i Norge.

– Norske medier er sykelig opptatt av Martin Ødegaard. Han har fått en oppmerksom­het uten sidestykke. Fortsatt holder jeg muligheten åpen for at han kan bli en storspille­r for Norge, men jeg er ikke helt sikker, sier Drillo.

– Han var tidlig langt framme og veldig god, men om han har blitt så mye bedre, er jeg usikker på. Han spilte landskampe­n mot Albania. Da synes jeg han var bra og også hadde tatt et steg defensivt.

– Et tankekors det er mulig å gjøre er: Hadde han vaert enda bedre om han hadde blitt i Godset og spilt der fram til nå? Han hadde sikkert vaert litt fattigere, men kanskje en bedre fotballspi­ller, sier Drillo.

– Om Nederland og Vitesse er den beste arenaen, er jeg litt usikker på. Nederland kom jo ikke med til siste VM en gang. Jeg hadde håpet han hadde havnet i en klubb der han kunne utvikle de sidene han er litt svak på, få mer fysikk og bli mer framoverre­ttet (i spillet), sier Drillo.

– De to neste årene vil nok avgjøre mye om hvor god Martin blir, sier Drillo.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway