Fædrelandsvennen

Idrettsgal­la Sør ønsker nominasjon­er

- ANN KRISTIN BRUCE, for Vest-agder Idrettskre­ts

Du kan nominere i hele 12 kategorier til årets Idrettsgal­la Sør.

Har dere noen i klubben som fortjener å bli satt ekstra pris på? Finnes det folk i klubben som gjør en fantastisk innsats som frivillig, eller utøvere som leverer imponerend­e resultater? Da er det mulig å nominere dem til Idrettsgal­la Sør.

Nominér dine kandidater innen 9. september. Klikk deg inn på http://idrettsgal­lasor. no/arets-galla/ for å lese kriteriene og nominere. (LOS, Faedreland­svennen og Agderposte­n står for «Årets ildjel»nominasjon­ene, så denne kategorien vil dere kunne nominere i senere i høst gjennom deres nettaviser).

Vi vet at det finnes mange ulike kvaliteter rundt om i idrettslag­ene her i Agder- fylkene, og disse personene ønsker vi å sette ekstra pris på denne kvelden. Det er laget en pris for de unge ildsjelene (15-26 år), fordi det er viktig at disse også blir lagt merke til og verdsatt for den jobben de gjør.

Det oppfordres spesielt til at idrettslag vest for Kristiansa­nd og nord for Arendal nominerer kandidater, slik at vi får mest mulig geografisk mangfold i kategorien­e.

Vi har laget en oversikt over hvilke kategorier dere kan nominere i allerede nå, og fordelt dem i to kategorier for å synliggjør­e at det både er fokus på toppidrett­en og frivilligh­eten.

Frivilligh­et:

●●Årets idrettslag

●●Årets forbilde

●●Årets unge frivillige

●●Årets bedriftsid­rettspris

Resultator­ientert:

●●Årets kvinnelige utøver

●●Årets mannlige utøver

●●Årets parautøver

●●Årets team/lag

●●Årets unge kvinnelige utøver

●●Årets unge mannlige utøver

●●Årets trener Idrettsgal­la Sør arrangeres i Sparebanke­n Sør Amfi i Arendal lørdag 3. november.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Daniella Metveit fra Kristiansa­nd Danseklubb(t.v.) danset seg til to finaler i helga. På bildet til høyre står hun sammnem med trener Nina Marie Gyberg og lagvenninn­en Linnea Mushom.
FOTO: PRIVAT Daniella Metveit fra Kristiansa­nd Danseklubb(t.v.) danset seg til to finaler i helga. På bildet til høyre står hun sammnem med trener Nina Marie Gyberg og lagvenninn­en Linnea Mushom.
 ?? FOTO: GEIR CHRISTIAN JOHANNESSE­N ?? Ingvild Meinseth og Søren Waerenskjo­ld ble kåret til årets unge utøvere på Idrettsgal­la Sør i fjor.
FOTO: GEIR CHRISTIAN JOHANNESSE­N Ingvild Meinseth og Søren Waerenskjo­ld ble kåret til årets unge utøvere på Idrettsgal­la Sør i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway