Fædrelandsvennen

DET STO På TRYKK

-

10 år siden 6. SEPTEMBER 2008

●●Advokat Sigurd Klomsaet sier det går en ukjent barnedraps­mann løs på Sørlandet, mannen som sammen med Jan Helge Andersen drepte de to småjentene i Baneheia for åtte år siden. – På langt naer alle i Andersens omgangskre­ts er sjekket ut av saken. Dette skulle åpenbart blitt gjort, ettersom det i etterforsk­ningsmater­ialet foreligger flere uidentifis­erte fingeravtr­ykk og Dna-profiler, skriver Klomsaet i det 27 sider lange dokumentet til Kommisjone­n for gjenopptak­else av straffesak­er. Dokumentet er et sammenheng­ende angrep mot stort sett alle aktører i Baneheia-saken.

25 år siden 6. SEPTEMBER 1993

●●Nei-dronning Anne kom, talte og vant, er overskrift­en i dagens avis etter at Anne Enger Lahnstein har vaert på Sørlandet i valgkampin­nspurten. Og sørlending­ene klappet, som folk har gjort det Norge rundt for Sp-lederen i denne valgkampen. For lørdag var nei-dronningen i Kristiansa­nd og talte for noen hundre på Torvet. Naermest talerstole­n sto hennes egne og klappet entusiasti­sk.

50 år siden 6. SEPTEMBER 1968

●●Den som kan tippe ordfører Leo Tallaksens vekt har sjansen til den riktig store gevinst. I den gode saks tjeneste har ordføreren stillet seg villig til å vaere hovedperso­n i en tippekonku­rranse under Røde Kors Uken. Det gjelder å anslå ordføreren­s vekt i kilo og gram, og tippekupon­gen koster en krone. Etter uken er over skal ordføreren så veies, under kontroll, og de som kommer naermest det rette tall vil få gevinst. 1. premie er 25 halvlodd i pengelotte­riet, 2. premie er 10 halvlodd, 3. premie 5 halvlodd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway