Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

100 år Ruth Hjørdis Olsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 100-årsdagen til vår alles kjaere mamma, svigermor, farmor, mormor og oldemor. Vi er veldig glad i deg og håper du får en fin dag. Det blir åpent hus fra kl. 11.00.

88 år Arthur Larsen,

Audnedal. Gratulerer så mye med dagen til vår ungdommeli­ge pappa, svigerfar, ektemann, bestefar og oldefar! Vi er glad i deg og setter stor pris på deg. Hilsen oss alle.

50 år Åshild Andersen,

Kristiansa­nd.

Vår gode venninne fyller hele femti år i dag. Hms-ansvarlig og sykepleier på 2A. Den beste venninnen man kan ha. Og tenk ei på femti i jentisen vi nå vil ha. Gratulerer fra dine unge venninner.

9 år Eivind Udø,

Vennesla. Vi gratulerer den flotte gutten vår med 9-årsdagen. Ønsker deg en kjempefin dag. Veldig glad i deg. Stor bursdagskl­em fra mormor, morfar, tante Marianne, onkel Totto, Ingrid Sofie og Olaf jr.

8 år Ingvald Verdal,

Haegebosta­d. Gratulera så mye med dagen, Ingvald. Me er uendelig glad i deg og me digger latteren din. Du er ein god leikevenn, spillevenn og fotballkam­erat. Kos frå Karl Asbjørn, Thorvald, pappa og mamma.

6 år Maren Gaudestad,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, store skolejenta vår. Endelig var det din tur til å bli 6 år. Vi gleder oss til bursdagsfe­st. Superglad i deg! Klemmer fra Malin, mamma og pappa.

4 år Jakob Samuelsen,

Kristiansa­nd. Minstemann er i ferd med å bli stor. Jakob blir 4 år, og vi feiret dagen med kaker og brus på lørdag. Du er en hjerteknus­er, og vi er veldig glad i deg. Klem fra Mathea, Kristoffer, mamma og pappa.

2 år Matheo Henriksen Mørkestøl,

Kristiansa­nd.

Vår lille solstråle Matheo fyller 2 år! Du er så skjønn, blid og veldig aktiv:) Vi er utrolig glade i deg lille gollet. Klemmer fra mamma, pappa, tante Erica, onkel Ole, besteforel­dre og oldeforeld­re.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway