Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år Arvid Simonsen, Lillesand.

Vi gratulerer vår kjaere Arvid Simonsen i Ramsdalen i Høvåg med 80-årsdagen i dag, 21.09. Vi gleder oss til feiringen! Masse hilsener fra kone, barn, svigerbarn og barnebarn.

2 år Rafael Gallardo

Larsen, Søgne. Gratulerer så mye med 2-årsdagen din, fine Rafael! Feliz cumpleaños! Vi er så glade i deg. Kos og klemmer fra mamma og pappa, mommo og beste, abuela og abuelo. 11 år Helene Reme, Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 11-årsdagen, Helene. Du er ei super jente som vi er utrolig glad i og stolt av! Ditt smil lyser opp rommet :-) Gleder oss til å feire deg! Klem fra Karoline, mamma og pappa. 6 år Christina Kvalvik, Kristiansa­nd. Hurra for skolejenta vår som fyller 6 år! Gratulerer med dagen fra Erik, mamma, pappa, mormor, morfar, farmor og farfar. 6 år Celina Mosberg Pedersen, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår kjaere Celina som fyller 6 år i dag. Vi er så stolte av deg! Bursdagskl­em fra mamma og Reidar.

5 år Eidar Sivertsen

Hersvik, Søgne. Hipp, hipp hurra for Eidar Sivertsen Hersvik som fyller 5 år 21. september! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

4 år Hans Oliver Eide

Fredriksen, Songdalen. Supergutte­n vår, Hans Oliver, fyller 4 år i dag! Hilsen mamma og pappa.

3 år Emma Romstøl

Karlsen, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for Emma som er 3 år i dag. Storesøste­r Mie og resten av familien ønsker å gratulere solstrålen vår med den store dagen.

2 år Lucas Jaksa

Steinbach, Arendal. Gratulerer med dagen. Du er vår store sjarmør som gir oss mye glede og vi er veldig glad i deg. Vi gleder oss til bursdag! Klemmer fra oldeforeld­re, onkel Lennart, mormor og bestefar i Søgne.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway