Fædrelandsvennen

Helsvart andre omgang da Fløy tapte igjen

- HENRIK GILL

Fløy tapte 3–0 mot EIK i Egersund. Det var tredje strake tap

Etter en helsvart andre omgang gikk Fløy på sitt tredje strake tap i 2. divisjon. EIK vant til slutt 3–0 over Fløy på Idrettspar­ken.

Det var EIK som hadde det meste av initiative­t i den første omgangen mot Fløy. Hjemmelage­t åpnet kampen best, og tok tak fra start av på Idrettspar­ken.

MÅLLØST TIL PAUSE

Allerede etter fire minutter var vertene farlig frampå, da Kim Robert Nyborg headet like utenfor fra et godt slått hjørnespar­k. To minutter seinere var Nyborg involvert igjen, da han serverte lagkamerat Sleveland. Sistnevnte avsluttet via en Fløy-spiller og ut til corner.

Etter EIKS gode åpning, kom Fløy bedre inn i kampen. Blåtrøyene­s første sjanse i kampen kom etter kvarteret spilt, da Lasse Sigurdsen nesten rakk å få en fot på ballen etter et godt frispark av Henrik Andersen.

Etter 27 minutter kom omgangens største sjanse. Etter mye klabb og babb inne i feltet til Fløy, fikk Sleveland avsluttet fra kort hold, men skuddet til spissen gikk over.

Dermed sto det målløst til pause.

Det ble en jevn åpning på den andre omgangen, uten at noen av lagene klarte å sette sitt preg like etter hvilen.

Etter 66 minutter scoret hjemmelage­t. Eik-høyreback Wawrzynkie­wicz kom seg rundt på kanten og slo et godt innlegg, som venstrebac­k Madsen headet i mål, forbi en utspilt Andreas Hoppestad i Fløy-buret.

TO MÅL På TO MINUTTER

Etter en utrusning var Fløykeeper Hoppestad uheldig da han headet ballen rett i motstander­en, og Kim Robert Nyborg kunne sette ballen inn i det åpne målet.

Og om ikke keepertabb­en var nok, kom spikeren i kista for Fløy like etter. Med 10 minutter igjen av kampen scoret Fløy-kapteinen John Olav Norheim selvmål, og dermed sto det 3–0 i favør hjemmelage­t.