Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år Georg Simonsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer til verdens beste kjaereste. Dagen ble feiret på forhånd i Belfast med gode venner, og med en liten tete-a-tete på Sjøhuset på selve dagen. Hilsen Beryl.

60 år Svein Arild Bjørkås,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 60-årsdagen din, kjaere ektemann, pappa, far og svigerfar. Vi er utrolig glad i deg og setter veldig stor pris på alt du gjør for oss. Hilsen familien din!

13 år Matilde Granly Aanensen ,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til verdens beste Matilde! Du er ei fantastisk jente som vi er super glad i. Gleder oss til å feire deg. Klem fra mamma og pappa, Felix og Kaja.

9 år Magnus Aabel Bergland,

Kristiansa­nd. Hipp hurra og gratulerer med 9-årsdagen din, Magnus! Håper du får en kjempefin bursdag. Masse klemmer fra mor.

7 år Alice Gashi,

Vennesla. Alice Gashi fyller 7 år i dag, 26. september. Gratulerer så mye med dagen, jenta vår. Klemmer fra Julian, Anna, mamma og pappa.

6 år Marius Skår Myre,

Kristiansa­nd. Hurra for verdens beste Marius! Du er en super gutt - snill, smart, gøy og omtenksom mot alle. Du lyser opp med verdens blideste smil! Glad i deg! Klem fra Line, mamma og pappa.

2 år Olav Frikstad Espås.

Vår kjaere Olav blir 2 år i dag, den 26. september. Vi ønsker deg en strålende dag, med feiring både i barnehagen og hjemme. Veldig glad i deg! Mange klemmer fra mamma og pappa.

2 år Tiril Marie Bruskeland,

Mandal. Kjappere enn de fleste og med et stort glimt i øyet er du ett fyrverkeri å vaere sammen med. Vi gleder oss til å feire 2-årsdagen din i dag. Så glad i deg. Bursdags klem fra V,B, M og P.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway