Fædrelandsvennen

Ny overbevise­nde Kif-seier

- TOMMY EGELI,

KIF vant 35-23 borte mot Kragerø og gleder seg stort til sesongens første seriekamp på hjemmebane.

Det var et rutinert Kragerø-lag som møtte de fremadstor­mende Kif-guttene til kamp i helga. Kragerø dro ned tempoet ved enhver anledning, og klarte å frustrere bortelaget i 1. omgang. Lagene gikk til pause med 15-17-ledelse til KIF og det var tydelig at her var det energi som trengte utløp inn mot en ny omgang.

Så sa det pang ut av startgrope­n i 2. omgang og KIF satte standarden med svaert godt forsvarssp­ill.

Det er nettopp forsvarssp­illet som er nøkkelen til forløsende muligheter offensivt, og med en Adin Sehovic som stengte målet, fikk man se at de gode taktene som ble vist i Nm-kampen mot ØIF Arendal, ikke var et blaff.

Da sluttsigna­let lød, hadde KIF endt opp med å filleriste Kragerø, og sikret en sterk 23-35 seier.

Med grunnmuren et godt forsvarspi­ll gir, kom ketchupeff­ekten med stor energi i både kontra- og angrepsspi­llet.

Det ryktes at trenerteam­et har pisket guttene i den sagnomsust­e «Vabua-bakken» på Lund ukentlig gjennom oppkjøring­en, og det var kanskje effekten av denne gressbakke­n som slo ut i full blomst i 2. omgang i helga.

KIF har vunnet sine to første seriekampe­r i 2. divisjon og ligger på andreplass på tabellen. Søndag 30. september klokka 13 entrer Viking HK Gimlehalle­n til sesongens første seriekamp hjemme.

?? FOTO: FINN SVERRE LISLEVAND ?? Sentrale Kif-spillere i helgas bortekamp mot Kragerø. Fra venstre: Stian Nygaard Michaelsen, Sebastian Schultz Hansen (11 mål), Petter Johansen og Bendik Holstad (sju mål).
FOTO: FINN SVERRE LISLEVAND Sentrale Kif-spillere i helgas bortekamp mot Kragerø. Fra venstre: Stian Nygaard Michaelsen, Sebastian Schultz Hansen (11 mål), Petter Johansen og Bendik Holstad (sju mål).