Fædrelandsvennen

Lett underholdn­ing

- CATHRINE SORDAL

Teddy Walker (Kevin Hart) må tilbake på skolebenke­n, noe som byr på utfordring­er siden han har store laere- og skrivevans­ker.

●●Heldigvis har han en engasjert laerer som finner nye og uortodokse måter å laere ham på. Forloveden derimot vet ikke hva som foregår. Og rektoren, som han gikk på high school med, hater ham.

«Night School» er laget av Kevin Hart og produsent Will Packer, som også samarbeide­t på filmer som «Think Like A Man» og «Ride Along»-filmene, og regissør Malcolm D. Lee («Girls Trip»). Filmen er lett og underholde­nde, men uten de helt store høydepunkt­ene. Den inneholder mange morsomme enkeltscen­er og et fargerikt persongall­eri. Men fyllmassen innimellom blir til tider litt kjedelig, og de største latterkule­ne uteble for undertegne­de.

Hovedgrunn­en er at karakteren­e blir vel stereotypi­ske, både de hvite og de afrikansk-amerikansk­e. Vi har sett og hørt det meste før, foruten hurtigmatk­jeden Teddy jobber for, Heavenly Taste! Christian Chicken, som er noe av det morsomste og mest originale i filmen.

Skuespille­rne leverer gode prestasjon­er, både hoved- og birolleinn­ehaverne, og er med på å løfte helhetsinn­trykket og kompensere­r for noen av manusets svakheter og verste klisjéer.

 ??  ?? UNITED INTERNATIO­NAL PICTURES
UNITED INTERNATIO­NAL PICTURES

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway