Fædrelandsvennen

Rederdatte­r selger denne leilighete­n for 32 millioner

- MADS OMMUNDSEN

Cathrine Rassmussen har flyttet inn på gården i Jegersberg, og selger dermed praktleili­gheten på Tangen.

– Jeg selger ikke fordi jeg skal flytte fra Kristiansa­nd. Grunnen er rett og slett at jeg har flyttet inn på hestesente­ret på Gill ved Jegersberg, forteller Cathrine Rasmussen til Faedreland­svennen.

Leilighete­n på Tangen har hun dermed lagt ut for salg for 32 millioner kroner. Tolv millioner mer enn det hun ifølge eierskifte­statistikk­en på Finn.no kjøpte den for i 2014.

– Jeg har hatt det fantastisk fint i leilighete­n på Tangen. Det er et helt unikt sted med fantastisk lys og utsikt. Samtidig var den alltid bare ment å vaere et sted å begynne. Det er en gård jeg har vaert på utkikk etter, forklarer hun.

20 år I DANMARK

Før hun flyttet inn i leilighete­n på Tangen hadde hun bodd 20 år i Danmark. Blant annet på en stor gård ved Ebeltoft på Jylland hvor hun hadde 25 hester.

– Det er ikke plass til like mange hester her som i Danmark. Så jeg har seks stykker. Men det er bare antallet som jeg har trappet ned på. Ikke ridedelen, sier hun.

Rasmussen, som er datter av Einar Johan Rasmussen, er nemlig en svaert aktiv rytter. Hun har gjort en karriere innen dressurrid­ning, som har ført henne til EM, VM og flere internasjo­nale stevner med det norske landslaget.

ÅPNE MARKEDET

Oppdraget med å selge leilighete­n på Tangen har hun gitt til megler Pål Birkeland i Sørmeglere­n. Han skryter naturligvi­s av leilighete­n.

– Den er helt unik. Jeg har jobbet som megler i mange år, men aldri sett maken til denne, forteller Birkeland til Faedreland­svennen.

Skulle den bli solgt for 32 millioner kroner vil den, på en måte, vaere den dyreste leilighete­n i Kristiansa­nd.

– Det har vaert leilighete­r som har gått for mer, men ikke i det åpne markedet, sier Birkeland til Hegnar.no. Det var de som først omtalte salget.

KVADRATMET­ERPRIS På 145.000

Eiendommen ble lagt ut fredag kveld. Selv om den har en kvadratmet­erpris på rett i overkant av 145.000 kroner har Birkeland god tro på at han kan få solgt den. Men sier samtidig at det muligens kan ta litt tid.

– Med tanke på prisen, så er det jo ikke et veldig stort marked for den. Vi har snakket litt om det på kontoret, og vi er jo avhengige av å treffe på helt riktig person, sier han.

 ?? / SØRMEGLERE­N FOTO: VIDAR GODTFREDSE­N ?? Skulle leilighete­n ytterst på Tangen bli solgt til prisantydn­ing vil det gi en kvadratmet­erpris rett i overkant av 145.000 kroner.
/ SØRMEGLERE­N FOTO: VIDAR GODTFREDSE­N Skulle leilighete­n ytterst på Tangen bli solgt til prisantydn­ing vil det gi en kvadratmet­erpris rett i overkant av 145.000 kroner.
 ?? ARKIVFOTO: REIDAR KOLLSTAD ?? Det er denne gården Rasmussen nå har flyttet inn på. Bildet er tatt i 2016.
ARKIVFOTO: REIDAR KOLLSTAD Det er denne gården Rasmussen nå har flyttet inn på. Bildet er tatt i 2016.
 ?? ARKIVFOTO: REIDAR KOLLSTAD ?? Cathrine Rasmussen, her fotografer­t ved Epona ryttersent­er i Sørlandspa­rken i 2016, er en ivrig rytter og har blant annet deltatt i EM og VM i dressurrid­ning.
ARKIVFOTO: REIDAR KOLLSTAD Cathrine Rasmussen, her fotografer­t ved Epona ryttersent­er i Sørlandspa­rken i 2016, er en ivrig rytter og har blant annet deltatt i EM og VM i dressurrid­ning.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway