Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

80 år

Per Magne Dyrhaug, Kristiansa­nd.

Vår gode venn, Per Magne Dyrhaug, fyller 80 år søndag 30. september. Vi gratulerer med dagen og gleder oss til mange fine mandagstur­er i framtiden. Beste hilsen fra Elsa og Elsa.

12 år

Frida Haarr,

Søgne. Hurra for Frida som fyller 12 år i morgen. Håper dagen blir super, for det er du. Gratulerer med dagen. Vi er veldig glad i deg. Bursdagskl­emmer fra Nora, Emil, mamma, pappa og pys.

3 år

Adea Repstad,

Søgne. Hipp, hipp hurra for Adea Repstad som fyller 3 år 29. september! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

70 år

Ole Moe,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 70-årsdagen kjaere far, svigerfar og farfar. Vi ønsker deg en fantastisk dag. Du holder deg svaert godt. Alderen skjemmer ingen. Vi er takknemlig­e for å ha deg. Hilsen fra Jan Markus, Helene, Lydia, Maria og Deborah.

11 år

Andreas Johre, Kristiansa­nd.

Hipp hurra og gratulerer med dagen. Du er en super gutt med mye krutt. Håper dagen din blir fin. Mange klemmer fra mamma, pappa og Nicolay.

1 år

Angelica Bodin Guttormsen, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for den vesle solstråla vår som fyller 1 år i dag! Du er så utrolig herlig og sprer så mye glede! Elsker deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, bror og søstre.

60 år

Inger Lill Mosvold Pedersen, Kristiansa­nd. Kjaere verdens beste Mommo, mamma og svigermor. Gratulerer så mye med dagen. Takk for at du alltid stiller opp og hjelper oss. Du er ei fantastisk dame som betyr mye for mange. Vi er så stolte av deg.

11 år

Hedda Tomine Flodquist,

Åseral. Hedda Tomine fyller 11 år i dag, 29. september - gratulerer! Kveldane er fulle med trening og keramikk. Takk for at du er den du er - god som gull. Helsing frå Tone Anea, Ylva Tonette, pappa og mamma.

1 år

Hermine Simonsen, Songdalen.

I dag fyller det kjaereste vi har, lille Hermine, 1 år. Gratulerer med dagen, lille venn! Vi er så stolte og takknemlig­e for at vi har deg. Hilsen mamma og pappa.

28 år

Hilde Robstad,

Søgne. Kjaere Hilde! Gratulerer så masse med 28-årsdagen. Mamma og pappa gratulerer så masse.

10 år

Emil Flørenes Kristensen, Kristiansa­nd.

Nå er du endelig 10 år! Vi er stolte og kjempeglad i deg! Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg! Hilsen Mia, mamma og pappa!

28 år

Marianne Robstadløy­ning,

Søgne. Vår kjaere datter Marianne Robstad-løyning fyller 28 år 30. september. Mamma og pappa gratulerer så masse!

10 år

Oline Pedersen, Grimstad.

Hipp, hipp hurra for Oline som blir 10 år 30. september. Vi er så stolte av deg, og glad i deg! Gratulerer med dagen! Mange klemmer fra mormor og morfar, tante Åse og onkel Ernst.

20 år

Ingrid Fossdal Markussen, Kristiansa­nd.

Vår kjaere, skjønne, flotte og flinke Ingrid Fossdal Markussen fyller 20 år 29. september. Alltid smilende og omsorgsful­l. Gratulerer med den store dagen fra mamma, pappa og resten av familien.

9 år

Emil Barken, Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Emil, godgutten vår, som fyller 9 år! Superglad i deg! Bursdagskl­emmer fra lillesøste­r, mamma og pappa.

14 år

Malin Louise Erøy, Kristiansa­nd. Malin Louise Erøy fyller 14 år 29. september! Hurra for verdens aller skjønneste Malin. Klemmer fra Mommo og Bobbo i Speidervei­en.

5 år

Tone Høyland Stabel, Kristiansa­nd. Gratulerer til vår kjaere og verdens beste Tone som er 5 år i dag, 29. september. Vi gleder oss til å feire deg! Tusen klemmer fra storesøste­r Kajsa, mamma, pappa, mormor, morfar, bestemor og bestefar.

13 år

Elias Mortensen Paulsen,

Kristiansa­nd. Denne flotte gutten er tenåring i dag og vi ønsker deg en super bursdagsfe­iring! Du er en flott, kreativ og fantastisk gutt! Hipp hurra for deg Elias! Hilsen mamma, pappa og resten av gjengen.

4 år

Markus Kristoffer­sen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, gladgutten vår, Markus, som fyller 4 år lørdag 29. september. Veldig glad i deg. Klemmer fra Karoline, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway