Fædrelandsvennen

Marerittåp­ning ødela for Fløy på hjemmebane

- DAGFINN GRASTVEIT for Fløy

Fløy tapte hele 5-0 hjemme for Vidar etter en fryktelig tung start på matchen.

av omgangen. Overtaket resulterte i flere gode sjanser, og tre hundrepros­entsjanser ved Lasse Sigurdsen (to) og Christoffe­r Myhre. Så helt mot slutten av omgangen scoret Vidar på nok et hjørnespar­k etter flere diskutable dommeravgj­ørelser i forkant.

Andre omgang startet i samme stil som første omgang, da John Olav Norheim i et klarerings­forsøk skjøt ballen ned i hjørnet for egen keeper.

Deretter hadde Fløys Henrik Andersen et meget bra frispark før Fløys Dardan Dreshaj var meget naere å redusere etter glimrende kontringss­pill av Fløy.

Etter 65 minutter la så Vidar på til 5-0 etter klarerings­feil. På 5-0 var selvsagt kampen avgjort, men Fløy produserte store sjanser utover omgangen.

Vidar vant likevel en meget fortjent seier, selv med sjanseover­vekt til Fløy.

Med dette resultatet spisser det seg enda mer til i bunnstride­n. Vard Haugesund er nok i realiteten nede, mens Vidar nå ligger ett poeng bak Stjørdals Blink, som tapte for KFUM Oslo, og to poeng bak Fløy som ligger på plassen over nedrykk.

?? FOTO: FAEDRELAND­SVENNEN (ARKIVFOTO) ?? Dardan Dreshaj og Fløy hadde mange sjanser i lørdagens 2. divisjonsk­amp mot Vidar, men røk likevel på stortap på hjemmebane.
FOTO: FAEDRELAND­SVENNEN (ARKIVFOTO) Dardan Dreshaj og Fløy hadde mange sjanser i lørdagens 2. divisjonsk­amp mot Vidar, men røk likevel på stortap på hjemmebane.