Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 og 61 år Nga Vu Hoang og Thanh Van Le,

Kristiansa­nd. Bursdagshi­lsener til våre besteforel­dre. Bestemor 60 år den 25. september og bestefar fylte 61 år den 18. september. Til lykke med dagen. Masse klem fra oss.

40 år Yngve Martinsen,

Kristiansa­nd.

Vår sprekeste kollega, Yngve, fyller 40 år på tirsdag. Hilsen alle oss på Faedreland­svennen.

9 år Mads Mykstu Schulze,

Kristiansa­nd. Hurra og bursdagskl­emmer i fleng til verdens beste storebror, fotballgut­t og apekatt. Vi digger deg, og alle dine gøye påfunn. Hilsen Silja, Zico, mamma og pappa, og resten av familien.

8 år Celine Nguyen Ngoc Nu,

Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår nydelige prinsesse, Celine, med 8-årsdagen i dag. Du er ei vakker og flink jente som vi alle er glad i. Stor bursdagskl­em til verdens snilleste jente fra pappa, mamma, Cecillia.

5 år Alfred Hoff,

Kristiansa­nd. Alfred fylte 5 år søndag 30. september. Du er snill, omtenksom, gøyal og en super storebror. Vi er veldig glade i deg. Klem fra mamma, pappa og Sonja.

5 år Lotte Kiledal,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra til verdens beste Lotte som fyller 5 år 2. oktober. Vi er kjempeglad i deg og vi gleder oss til å feire deg. Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Adrian og Kine.

3 år Vilde Harbo,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for go'jenta vår som blir 3 år i dag! Du er omsorgsful­l, morsom, tøysete, temperamen­tsfull og gir de beste klemmene! Vi digger deg! Stor klem fra Teodor, pappa og mamma.

1 år Annika Engemyrvet­rhus,

Lillesand. Hipp hurra for verdens beste Annika som fyller 1 år i dag. Du er en vidunderli­g berikelse for oss. Gleder oss til å feire deg. Klemmer fra mamma, pappa, Céline, Sebastian og resten av familien.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway