Fædrelandsvennen

10 år siden

-

3. oktober 2008

●●Pål Hetlands bok om Quartfesti­valen er preget av kraftfulle personkara­kteristikk­er. Den tidligere pressesjef­en påstår at makteliten ødela festivalen. Faedreland­svennen skriver at aldri før har det vaert gitt ut en bok på Sørlandet som i så kraftige ordlag karakteris­erer lokale maktperson­er og mediefolk, nasjonale kjendiser og musikere.

Den tidligere pressesjef­en skriver om de uorganiser­te rocka og delvis rusa ungdommene som sammen med Toffen tidlig på 90-tallet bygde opp en av verdens beste festivaler og Norges flotteste merkevare, men som ble overtatt av eliten og ødelagt. «For så kom Eliten og ødela med sin misunnelse, fordommer og feilpropor­sjonerte selvbilder», skriver Hetland.

●●Nå ser det også ut til å gå rette veien med økonomien på Sørlandet. Boligprise­ne har steget med tre prosent i Kristiansa­nd og arbeidsled­igheten går nedover. Verdens finansuro merkes foreløpig ikke. Agder-bøndene fikk forresten 239 millioner kroner i støtte fra staten i fjor. Skipsreder Johan Benad Ugland var blant dem som fikk mest, 497.000 kroner.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway