Fædrelandsvennen

25 år siden

-

ben venter over 10.000 tilskuere når fotballhel­ten fra Risør skal gjøre comeback i Start-drakta. Nå er det Myggen-feber i Norge, skriver avisen.

4. OKTOBER 1993

Allerede fra nyttår kan byggearbei­dene for det nye fiskesente­ret på fiskebrygg­a i Kristiansa­nd påbegynnes. I dag presentere­s den siste utviklinge­n i arbeidet for over 20 aktører i fiskeindus­trien, og i løpet av to år skal senteret «opp og stå» som fiskeriutv­algets prosjektle­der Thor Albert formulerer det. Utvalget har vaert i arbeid bare siden i sommer og kan notere seg for stor interesse for de storstilte planene. Han og utvalgets sekretaer, Trygve Bjørnerem fra Fylkesfisk­arlaget Sør, er svaert optimistis­ke med hensyn til gjennomfør­ingen av planene. Havnedirek­tør Odd A. Salvesen har signaliser­t at han vil sette i gang byggeforbe­redelsene like over nyttår.

Vi leser også at det har vaert en mager start på årets hummerfisk­e med ruskevaer langs Sørlandsky­sten. Og sykkelulyk­kene øker dramatisk trass i at syklistene har begynt å bruke sykkelhjel­m.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway