Fædrelandsvennen

Casper (16) er Idol-finalist i kveld

- ERLEND OLSBU CHRISTINA ØSTTVEIT

Onsdag kveld ble det klart at Casper Kuhlmann Kristensen fra Songdalen, får en ny sjanse i sangkonkur­ransen Idol på TV2. I kveld synger han i første finalerund­e.

Forrige fredag ble ti idol-finalister klare. 16-åringen fra Nodeland var blant de fem som ikke gikk videre, men som likevel kunne få en ny sjanse med hjelp fra publikum.

I publikumsa­vstemminge­n, som var åpen fram til lørdag 29. september, gikk sørlending­en altså helt til topps som konkurrans­ens ellevte finaledelt­aker.

– Først og fremst ønsker jeg å si tusen takk til alle som har stemt meg inn igjen i Idol. Jeg legger ikke skjul på at jeg ble lei meg da jeg ikke ble sendt videre av dommerne, og jeg var forberedt på at avstemming­en kunne gitt et helt annet resultat også, men nå er det bare gøy å vaere sammen med gjengen igjen. Nå gjelder det å vaere godt forberedt til fredagens direktesen­ding, synge så bra jeg bare kan og leve meg godt Her pågripes en person etter en voldsepiso­de i Kvadrature­n torsdag morgen. En person ble kjørt til sykehus etter et slagsmål i Dronningen­s gate. Politiet opplyser at vedkommend­e var ved bevissthet og trolig ikke ble alvorlig skadet. Hendelsen skjedde like før klokka 08. De pågrepne mannen ble siktet for kroppskren­kelse. inn i låta, sier 16-åringen til TV 2.

I kveld er det klart for den første finalerund­en. Låta Casper Kuhlmann Kristensen skal framføre er «Youngblood» av 5 Seconds Of Summer.

 ?? FOTO: TV 2 / NTB SCANPIX ?? Casper Kuhlmann Kristensen (16) fra Nodeland er klar for første finalerund­e i Idol.
FOTO: TV 2 / NTB SCANPIX Casper Kuhlmann Kristensen (16) fra Nodeland er klar for første finalerund­e i Idol.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway