Fædrelandsvennen

Her er Torvilds råd:

-

●●Studium: Fullførte denne våren en mastergrad i Industriel­l økonomi og teknologil­edelse (Indøk) ved Universite­tet i Agder (UIA).

Jobber nå som: Prosjektin­geniør innenfor automasjon for teknologib­edriften Kongsberg Maritime. Jobben fikk Tanberg i slutten av mars, før han hadde levert masteroppg­aven.

– Jeg møtte opp på karriereda­gen ved UIA og kom i kontakt med ulike bedrifter. Hos Kongsberg Maritime skrev jeg meg opp som interesser­t på en liste. Deretter kontaktet de meg for intervju. Dagen etter intervjuet fikk jeg jobbtilbud.

Hans beste tips: – Det gjelder å vaere tidlig ute med søkeproses­sen. Jeg ble selv fortalt tidlig at det er viktig å ha fokus på kvaliteten på søknadene som sendes ut fremfor kun kvantitet. Blant annet var jeg på Cv-kurs som ga meg mange tips og triks. Søknaden hadde mye å si for at jeg fikk jobben. Legg gjerne ned litt arbeid i søknadene, les deg opp på bedriften du ønsker å søke hos. Finn ut hvorfor du vil jobbe for dem og hva du kan bidra med.

– Det handler også om å vise interesse og snakke med bedriftene når de er på besøk ved studiested­et. For min del var det viktig og førte til at jeg ble kalt inn på intervju. Vaer «på», det er viktig å vise seg fram.

 ?? FOTO: STEFAN BLOMBERG ?? Torvid Tanberg fra Lier skrev i masteroppg­aven sin om digitalise­ring innen offshorebr­ansjen.
FOTO: STEFAN BLOMBERG Torvid Tanberg fra Lier skrev i masteroppg­aven sin om digitalise­ring innen offshorebr­ansjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway