Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

75 år

Bjørn Saatvedt,

Kristiansa­nd. Gratulerer og hurra for Bjørn Saatvedt som fyller 75 år 5. oktober. Du er utrolig sprek! Vi er mange som er glad i deg og ditt gode humør. Vi gleder oss til å feire deg. Stor klem fra din kone.

70 år

Tor Tanggaard,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 70-årsdagen din! Det er nok bløtkaker, pipa og lek med barnebarna som holder deg sprek og sprudlende. Takk for at du sprer kjaerlighe­t rundt deg. Klemmer fra hele familien.

8 år

Helene Jebsen Lundal, Kristiansa­nd. Minstejent­a fyller 8 år fredag 5. oktober. Du er sprudlende, aktiv og ei skikkelig go’jente. Vi er utrolig glad i deg, lille jenta vår. Hipp, hipp hurra fra mamma, pappa, Henrik og besteforel­dre.

8 år

Helene Jebsen Lundal, Kristiansa­nd. Vårt barnebarn, Helene, blir 8 år i dag. Du er en glad, sporty jente og vi er glad i deg. Ha en fin bursdag i høstferien på Hovden. Stor klem fra mormor og morfar.

7 år

Matheo Viervang Ljosland,

Songdalen. Hipp hurra for den gode og kjekke gutten vår som fyller 7 år i dag! Vi er kjempeglad i deg, og skikkelig stolt av deg! Gleder oss til å feire deg. Stor klem fra Leon, mamma og pappa.

5 år

Iben Medina Bakka, Søgne. Hipp, hipp hurra for Iben Medina Bakka som fyller 5 år 5. oktober! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Laeringsve­rkstedet Søgne barnehage!

2 år

Felix Hjort,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere Felix med 2-årsdagen i dag. Vi er alle utrolig glad i deg, nå er du også blitt storebror. Hilsen Malin, Theodor, lille Sofia, mamma og pappa.

1 år

Elias Hamstad-tandberg,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 1-årsdagen til vår kjaere solstråle, Elias! Vi er utrolig glade i deg! Stor klem fra mamma, pappa, William og Adea.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway