Fædrelandsvennen

10 år siden

-

5. OKTOBER 2008

●●Det gikk i turbofart da Pål Hetland i går promoterte boken sin om Quart-festivalen i Oslo. Det startet med pressekonf­eranse hos forlaget, og sluttet hos

Anne Grosvold på NRK. Samtidig er reaksjonen­e mot boka sterke. Eks-varaordfør­er Harald Sødal at den boka skal han selvsagt ikke lese, mens teatersjef Alex Scherpf hevder at dette er en bitter og oppkjeftig manns versjon. Faedreland­svennen var med Hetland da han avsluttet i NRK, og det var en sliten 39-åring som kom ut av studio. Da hadde han vaert gjest i Norges mest sette Tv-program «Grosvold». Hele dagen hadde det gått i dop, fyll og annet spetakkel fra hans tid som pressesjef i Quartfesti­valen.

●●Vi leser også i dagens avis at de to Start-stjernene Ole Martin Årst og Erik Mykland prøvde å sette ny rekord på sykkel i Baneheia. – Ustyrtelig morsomt, sier Årst som endte i et tjern etter duellen. Vi leser også at meningene i Vennesla er svaert delte om Tore Gustav Drivenes sine planer på Hunsøya. – Venndøler flest vil ha industri der, sier Tor Strandberg, innkjøpssj­ef på Huntonit.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway