Fædrelandsvennen

Delte meninger blant folk på Markens

- EVA MYKLEBUST

Hva mener folk om Kunstsilo? Det er litt av hvert.

– Jeg synes dette er helt fantastisk, sier Tronn Hansen.

Den første personen Faedreland­svennen tilfeldigv­is stopper i Markens gate, har tidligere involvert seg i Facebook-siden Sørlandsny­hetene, som er kritisk til Kunstsilo..

– Jeg var også skeptisk i utgangspun­ktet. Som Rødt-politiker hadde jeg problemer med at Nicolai Tangen som hedgefondf­orvalter sto bak kunstgaven. Nå har jeg endret syn på Kunstsilo, sier Hansen og utdyper:

– Kristiansa­nd får et unikt museum som vi aldri har sett maken til før. Det vil også skape synergieff­ekter med andre kunstmiljø­er, som UIA, sier Hansen. Andre er ikke like begeistret. – Dette er jeg helt imot! De burde heller bruke pengene på andre ting, som sykehjem. Jeg har hørt at det legges ned akuttplass­er for syke mennesker. Det er en skam, sier Reidunn Moseidjord.

Venninnene Mathea Fredriksen (17) og Serine Solvik (16) mener også at pengene kunne blitt brukt på andre ting.

– Jeg synes at det er dumt at de bruker så mye penger på dette. De kunne heller brukt pengene på de gamle. De burde få bedre mat, og komme seg mer ut. Jeg studerer helsefag og synes at det er trist å se at så mange bare blir sittende inne, sier de.

 ??  ?? Mathea Fredriksen og Serine Solvik.
Mathea Fredriksen og Serine Solvik.
 ??  ?? Tronn Hansen.
Tronn Hansen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway