Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år Ernst Henry Eriksen,

Kristiansa­nd.

Vi gratulerer ektemann, far og bestefar, Ernst Henry Eriksen, med 90-årsdagen den 7. oktober. Kjaerlige hilsener fra kone, barn og barnebarn. Vi gleder oss til å feire dagen sammen med deg.

18 år Helle Emanuselse­n,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med 18-årsdagen. Håper du får en fantastisk dag i Spania, med familie og venner. Ikke blir for brun. Hilsen dine gode venner.

8 år Marcus Sakarias Garberg,

Kristiansa­nd. Vår kjaereste tullegutt, Marcus, har bursdag. Du er tøysete, men en god og snill gutt. Vi er kjempeglad i deg, og håper du får en flott bursdag. Mange klemmer fra Besta og Besten.

5 år Ulrikke Tobiassen,

Kristiansa­nd.

30. september fylte denne herlighete­n 5 år! Hipp hurra for verdens beste lillesøste­r, Ulrikke!!! Vi digger deg!! Klem fra Hedda, pappa og mamma.

4 år Lily Fjelde Stallemo,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for Lily Fjelde Stallemo, som fyller 4 år i morgen, søndag 7. oktober. Håper du får en fin dag. Gratulasjo­ner kommer fra store og små i La e ring s verkstedet barnehage, Bispegra.

4 år Jenny Høyåsen Sødal,

Vennesla.

Den herlige jenta vår, Jenny Høyåsen Sødal fyller 4 år lørdag 6. oktober. Ønsker deg en super feiring. Mange gode bursdagskl­emmer fra alle oss som er så glad i deg!

4 år Thea Madelen Bakken,

Vennesla. Gratulerer så mye med 4-årsdagen, Thea Madelen! Vi er veldig glad i deg, solstrålen vår! Hilsen Adrian Matheo, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway