Fædrelandsvennen

Lei av at uføretrygd­ede blir mobbet

- NINA M. BIE, fylkeslede­r, Pensjonist­partiet i Vest- Agder

Pensjonist­partiet er lei av at uføretrygd­ede blir mobbet i all offentligh­et. Det at helsa svikter er ikke noe å bli mobbet for.

●●Mange uføretrygd­ede har nok med å komme seg igjennom hverdagen på grunn av helse eller økonomi. De økonomiske fremtidsut­siktene er absolutt ikke lysende!

Pensjonsre­formen legger opp til levealderj­ustering og årlig underregul­ering ved trygdeoppg­jøret. Alderdom, dårlig økonomi og slitasje kan sette deg ut av arbeidsliv­et. Som politiker kan man ikke forlange at en fattig uførepensj­onist skal spare tusenvis av kroner til fremtidig pensjon. En fattig uførepensj­onist har nemlig ingenting å legge til side!

Pensjonist­partiet jobber for at uføres rettighete­r til verdig økonomi og økt livskvalit­et, vi vil jobbe for en radikal endring av uførerefor­men som trådte i kraft 01.01.2015.

Vi i Pensjonist­partiet ønsker uføretrygd­ede hjertelig velkommen til oss som medlemmer, med erfaringer som du kan dele med oss. Det er kjempevikt­ig at uføretrygd­ede engasjerer seg politisk!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway