Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

12 år Lukas Øyulvstad Renstrøm,

Vennesla. Tenk at Lukas allerede er 12 år! Alltid snill, omsorgsful­l og til å stole på. Vi er stolte av deg og gleder oss til å feire deg! Mamma, pappa, Sander, Kevin, mommo og hele familien gratulere så mye!

8 år Eline Åsland-haugen,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste Eline som fyller 8 år onsdag 10. oktober! Håper dagen blir super! Hilsen fra Jonas, mamma og pappa.

8 år Gunilla Strand,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for vår kjaere Gunilla som fyller 8 år 10. oktober! Du er morsom, klok og snill, og underholde­r oss med fotball og musikk. Vi gleder oss til feiring! Klemmer fra Lykke, mamma og pappa.

7 år David Berg,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra! Gratulerer med 7-årsdagen i dag, David. Du er kul, sporty, energisk, morsom og en omsorgsful­l gutt. Vi er uendelig glad i deg. Klemmer fra mamma og pappa.

6 år Jesper Honnemyr Benestad,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere Jesper fyller 6 år i dag. Hipp hurra for vår snille, hjelpsomme og gode gutt. Du er superkul, "Jespersen", og vi er så glad i deg. Klemmer fra lillesøste­r Josefine, mamma og pappa.

6 år William Sandnes Jacobsen,

Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vår gode og skjønne solstråle, skolegutt og Lego-geni William med 6-årsdagen i dag! Takk for veldig koselig bursdagsfe­iring på Kjarberg i helga. Hilsen fra bestemor og bestefar.

5 år Rana Mohammad,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år onsdag den 10. oktober. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

3 år Celina Hobbesland Moen,

Kristiansa­nd. Mandag 8. oktober ble Celina 3 år! Hurra for den skjønne jenta vår! Vi er så glad i deg! Klemmer fra onkel Andreas, onkel Asle og tante Poneh, mor og far.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway