Fædrelandsvennen

Trump og skatter

- RUNAR LØVLIE ARNE SALVESEN

Nå står det i alle fake newsavisen­e at Trump har forsøkt å lure seg unna å betale skatt på arv.

●●Mange millioner dollar, visstnok. Og på NRK fake news-program «Alltid nyheter» har vi nå fått høre dette, og for at Nrk-sjefen (tidligere Sv-ungdom samt personlig rådgiver for Erik Solheim) skal få trykket det inn i oss sender han også et innslag fra Sveriges korrespond­ent i New York, som lirer av seg det samme som NRKS vanlige korrespond­ent på samme sted. Med harmdirren­de stemme forteller hun at New York Times, avisen som hater Trump like mye som CNN gjør, har funnet ut at Trump forsøkte å sette verdiene av farens eiendommer så lavt som det var mulig da han arvet.

Big deal.

Det er jo akkurat det samme som vi alle sammen gjør her hjemme i Norge også. Vi mener at våre boliger blir taksert for høyt, saerlig på Flekkerøya og i sentrum. Og kommunen får hundrevis/tusenvis av klager av den grunn. Og nå vet vi da at Donald Trump gjorde det samme, og vant frem med noen av klagene. Det er ikke lov når man ikke er svart president.

Dessuten er vel de fleste av oss imot skatt på arv. Det våre foreldre gir oss i arv enten på forskudd eller ved testamente skulle vaere myndighete­ne uvedkommen­de... det er vår arv og ikke statens. Og stadig har Faedreland­svennen artikler om hva vi skal gjøre for å kunne gi barna våre skattefrit­t forskudd på arv og vi leser disse artiklene med interesse. Vi betaler så lite vi kan, dersom vi kan influere på beløpet.

Det gjør sikkert president Trump også.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway