Fædrelandsvennen

fødselsdag

-

9 år Sarah Klev Carrington,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for fine gode Sarah som blir 9 år i dag. Du er unik på alle måter. Vi gleder oss masse til å feire deg. Vi er super duper masse glad i deg. Stor klem fra mamma, pappa, mormor, tante Hilde og Anna Linnea.

9 år Leah Knutsen,

Songdalen. Gratulerer med dagen, Leah! Vi er super-stolte av deg - over hvem du er og hva du kan! Love you!

7 år Linnea Knutsen,

Kristiansa­nd.

Et høyt hurra for vår gode Linnea. Du skaper masse latter og morro og har stadig noe lurt på gang. Vi er kjempeglad i deg og gleder oss til å feire deg. Bursdagskl­emmer fra Emilie, mamma og pappa.

7 år Jonathan Kristianse­n,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra og gratulerer så mye med dagen til verdens beste Jonathan! Du er en skjønn gutt full av futt og fart og vi er så glad i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og Mathilda.

6 år Pernille Amundsen,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen, kjaere Pernille! Du er morsom, omsorgsful­l og full av fart. Vi er så glad i deg! Klemmer fra Jeppe, mamma og pappa.

5 år Lise Malên Haugland,

Songdalen. Gratulerer så mye med 5-årsdagen. Du er ei super jente, og vi er kjempeglad­e i deg. Håper du får feira masse og spist gode kaker. Stor klem fra mormor og besten i Finsland.

5 år Sixten Victor Tigerstedt,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år fredag den 12. oktober. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

3 år Eila Søndrol Evensen,

Kristiansa­nd.

Juhu for verdens beste Eila som fyller 3 år i dag! Du er verdens beste lillesøste­r. Du er snill, søt, sta og full av påfunn! Klem fra Ailo, Elida, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway