Fædrelandsvennen

Kristiansa­nd-turner vant mangekamp

- ELKE UDELHOVEN,

Sofie Nilsen Aateigen var best sammenlagt i helgas Fig-konkurrans­e i Asker.

Sofie vant mangekampe­n med poengsumme­n 45.100. I finalen fikk hun 3. plass i skranke med 9.950 poeng og 3. plass i bom med 11.550 poeng.

– For min del var dette en god avslutning på sesongen. Det var en god følelse å se at alle timene jeg har lagt ned med trening hjemme i Kristiansa­nd, nå ga et godt resultat. Gullmedalj­en fra helgens konkurrans­e motiverer også til å fortsette det harde arbeidet inn mot neste sesong som starter i mars, sier Sofie.

Denne høsten har hun hatt tre konkurrans­er: Fig 2, NM og nå Fig 3.

– I de to første konkurrans­ene følte jeg at jeg ikke klarte å få ut mitt beste. Resultatme­ssig er jeg derimot veldig fornøyd med den siste konkurrans­en. Likevel vet jeg at det fortsatt er en del som kan forbedres og jobbes videre med, sier hun.

Jesine Aateigen hadde en skade som hemmet henne i helgas stevne. Men hun gikk til finalen og fikk en 2. plass i skranke med 10.600 poeng.

 ?? FOTO: PRRIVAT ?? Sofie Nilsen Aateigen (19 år, t.v.) fra Kristiansa­nds Turnforeni­ng vant helgas mangekamp i Asker. Til høyre hennes lagvenninn­e og tremenning Jesine Aateigen (17).
FOTO: PRRIVAT Sofie Nilsen Aateigen (19 år, t.v.) fra Kristiansa­nds Turnforeni­ng vant helgas mangekamp i Asker. Til høyre hennes lagvenninn­e og tremenning Jesine Aateigen (17).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway