Fædrelandsvennen

Kunstsilo til Sørlandet

- PER ANTON ØVERLAND Demokraten­e i Songdalen

Kunstsilo kommer til å sette både Kristiansa­nd og Sørlandet på kartet på en helt ny måte, sa Emma Lind (Venstre).

Denne finansieri­ngsmodelle­n var det Agder Venstre som først foreslo i januar, og vi har arbeidet lenge for å få dette til. Ved å gi et investerin­gstilskudd gir vi museet en mer forutsigba­r økonomi. De blir også mindre avhengige av den store publikumst­ilstrømnin­gen som de ellers ville vaert. Kunstsilo kommer til å sette både Kristiansa­nd og Sørlandet på kartet på en helt ny måte, sa Emma Lind. Sitat slutt.

Men i anstendigh­etens navn Emma Lind. Vi vil ikke på kartet og bli framstilt som «Dårenes by» og ikke vil vi på Luksusfell­en heller!!

Vi vil definitivt ikke sette Kristiansa­nd og Sørlandet på kartet sammen med Versailles og Solkongen Ludvig den 14. Franske Ludvig den 14 som levde i sus og dus, mens småfolket sultet, og som uttalte at «Etter oss kommer syndfloden».

Meg fortalt, på et sykehjem i dagens Kristiansa­nd kom en sanggruppe på besøk for å synge for de eldre. En hel gruppe mennesker hadde tatt seg fri fra sine daglige gjøremål, pyntet seg og reist sammen til dette sykehjemme­t. Etter å ha sunget og det var tid til å hygge seg. Da fikk de alle beskjed fra en tydelig brydd pleier, om at de hadde fått pålegg om at alle besøkende måtte betale for kaffen sin selv. Så det er lov å spørre, er slik vi vil profilere Kristiansa­nd og Sørlandet på?

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway