Fædrelandsvennen

Uaktuell mot Bulgaria

- NTB

Belgia-proffen Sander Berge spiller heller ikke tirsdagens nasjonslig­akamp i fotball mot Bulgaria.

Berge sliter med muskelstiv­het. Han har stått over flere landslagst­reninger denne uken og var ikke å se på banen da Slovenia ble beseiret med 1-0 på Ullevaal lørdag.

Søndag opplyser Norges Fotballfor­bund at Berge reiser hjem til Belgia for å fortsette rehabilite­ringen der. Avgjørelse­n ble tatt lørdag kveld.

– Han har kjent at musklene ikke fungerer, men jeg vet ikke hva det skyldes. De har jo kommuniser­t med Genk, og de ville gjerne ha ham hjem, så nå overtar Genk ansvaret, sa landslagss­jef Lars Lagerbäck på søndagens pressekonf­eranse og henviste til Genk for ytterliger­e kommentare­r om skaden. Berge har spilt mange kamper for klubblaget Genk den siste tiden og merker hardkjøret på kroppen. Både torsdag og fredag sto han over landslaget­s fellestren­inger. Det skal ikke vaere fare for at problemene Belgiaprof­fen opplever har sammenheng med skaden som skapte problemer for ham tidligere i år. Frankrike-proffen Ole Selnaes rykket inn på Berges plass på den norske midtbanen lørdag og ble matchvinne­r.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway