Fædrelandsvennen

Inngår samarbeid med Randesund og Gimletroll

- STEFFEN STENERSEN

Nå føler de to lokale klubbene, Randesund og Gimletroll, at de endelig blir tatt på alvor av Start. Mandag inngikk de samarbeid.

– Når man ser hvor lite dette miljøet er, så er vi nødt til å samarbeide om vi skal få til noe.

Det sier Tyge Carlsen, daglig leder i Gimletroll, til Faedreland­svennen.

Sammen med Randesund var Gimletroll samlet på Sparebanke­n Sør Arena mandag for å presentere hver sin ferske samarbeids­avtale med Start.

Start har lenge vaert klare på at de ønsker å inngå formelle samarbeid med de lokale klubbene, og for noen uker siden skrev klubben en avtale med Vigør. Nå er byens to største klubber også inne som formelle samarbeids­klubber.

Det betyr mye for breddeklub­bene, ifølge dem selv.

– veldig Forutsigba­rt

– Det blir aldri noe av hvis det ikke er skriftlig. Vi har hatt løse avtaler med andre klubber og Start før, men det blir ikke noe av hvis det ikke er på papiret, sier Carlsen i Gimletroll, som får støtte av Rune Byklum i Randesund.

– Dette betyr først og fremst at det blir veldig forutsigba­rt, spesielt med tanke på spillerove­rganger. Det har vaert veldig viktig for oss, sier Byklum, som blant annet er trener for flere aldersbest­emte lag i Randesund.

– vi blir tatt på alvor

Så hvorfor har ikke dette blitt noe av tidligere? Tyge Carlsen i Gimletroll svarer dette:

– Det er nok en kombinasjo­n av flere ting. Vi har følt at vi har vaert åpne uten å ha fått så mye tilbake. Forskjelle­n denne gangen er at vi blir tatt på alvor, sier Carlsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway