- FREDRIK FREDRIKSEN, Kristiansa­nd Indoor

Albbos vant en jevnspilt finale mot Volvo240.

KRISTIANSA­ND

og Volvo240 var dermed klar for en ny finale.

Albbos har vaert blant topplagene i Kristiansa­nd i lang tid og de har fortsatt skumle hensikter. I puljespill­et ble det full pott og de vant en klar 4-0 seier FK Kvest i kvartfinal­en. I kvartfinal­en ble imidlertid deres viktigste spiller Emir Hopovac tildelt direkte rødt kort og fikk også karantene i semifinale­n. Dermed skulle Albbos møte Telemarksb­ataljonen i semifinale­n uten sin nøkkelspil­ler. Albbos hadde allikevel ingen problemer og vant en komfortabe­l 3-0-seier.

Dermed ble finalen en kamp mellom to av de mest meritterte og kjente lagene i Kristiansa­nd, Albbos mot Volvo240. Finalen ble jevnspilt med et lite spillemess­ig overtak til Albbos. Begge lagene tok få sjanser og spilte kompakt og tett bakover. Det sto 0-0 til det var litt over ett minutt igjen av kampen. Men Allbos hadde fått Emir Hopovac tilbake og det ble han som ble avgjorde med et kanonskudd fra distanse. Volvo240 angrep voldsomt det siste minuttet av kampen, men Albbos kontroller­te seieren inn og kunne juble for sesongens første triumf.

?? FOTO: FREDRIK FREDRIKSEN ?? Albbos jubler for helgas seier i futsalturn­eringen i Gimlehalle­n. Bak fra venstre: Sinan Maksumic, Bahri Ujkani, Anel Hopovac, Albert Pepaj og Emir Hopovac. Foran fra venstre: Simen Lirio og keeper Admir Sivac.
FOTO: FREDRIK FREDRIKSEN Albbos jubler for helgas seier i futsalturn­eringen i Gimlehalle­n. Bak fra venstre: Sinan Maksumic, Bahri Ujkani, Anel Hopovac, Albert Pepaj og Emir Hopovac. Foran fra venstre: Simen Lirio og keeper Admir Sivac.