Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

13 år Villiam Ravnevand,

Vennesla.

Villiam Ravnevand fyller 13 år 16. oktober og vi håper du får en fin dag. Hilsen mamma, pappa, Mats, Leander, tante Linda, onkel Julian, Benjamin, Isabel, Rebecca, bestemor og bestefar.

9 år Nora Haarr,

Søgne. Hipp hurra, og gratulerer så mye med 9-årsdagen 16. oktober. Du er ei super jente som vi er veldig glad i. Ønsker deg en flott bursdag. Bursdagskl­em fra Emil, Frida, mamma, pappa og pys.

9 år Markus Olsen,

Vennesla. Hipp hurra for Markus Olsen fra Kile som er 9 år tirsdag 16. oktober! Du er en god gutt som vi alle er veldig glad i! Klem fra mamma, besteforel­dre og resten av familien.

8 år Håvard Skogmo,

Mandal. Tirsdag fyller vår gode gutt og flinke storebror, Håvard, 8 år. Vi håper du får en fin bursdag. Hilsen mamma, pappa og Vegard, bestemor og bestefar, mormor og far.

8 år Vemund Velle Hellang,

Kristiansa­nd.

Vår kjaere gode Vemund fyller 8 år i dag. Vi er veldig glad i deg! Klem fra mamma og pappa, storebror Vidar og lillesøste­r Vera.

8 år Malin Johannesse­n Kile,

Kristiansa­nd.

Hipp hurra for verdens beste jente, Malin, som blir 8 år i dag. Du er så søt, snill, flink, god og tøysete, og vi er så utrolig stolt av deg. Knuseklemm­er fra mamma, mommo og moffa – og mjau fra Sissi

8 år Kasper Lian Kiledal,

Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen, Kasper. Du er en flott gutt, tøff og modig. Vi heier på deg og er utrolig glad i deg. Klem fra farmor og farfar.

8 år Kornelius Buxrud Lyche,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 8-årsdagen, vår fantastisk­e Kornelius. Du er gull! Klemmer fra Konrad, mamma og pappa.

5 år Emilian Johannesse­n Pauschert,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 5-årsdagen vår skjønneste Emilian. Du er en fantastisk gutt. Vi er kjempe glad i deg. Bursdagskl­em fra mamma, pappa, stolt storebror Sebastian og resten av familien.

2 år Amanda Berge,

Søgne. Gratulerer så mye med 2-årsdagen, lille solstråla vår. Du er ei sprudlende og fantastisk jente. Vi er så uendelig glad i deg. Klem fra mamma og pappa.

2 år Teodor Aasan,

Marnardal. Hipp, hipp hurra for Teodor Aasan som alt fyller 2 år i dag. Du er en god glad gutt som er med på alt som skjer. Vi er uendelig glade i deg! Klemmer fra alle hjemme.

1 år Ulrik Refsnes,

Kristiansa­nd.

Vi gratulerer Ulrik Refsnes med 1-års dagen 16. oktober! Ulrik er en skikkelig go'gutt som har mange gode smil på lur. Mange bursdagskl­emmer fra mormor og morfar.

1 år Emma Louise Waldeland,

Kristiansa­nd.

I dag, 16. oktober, blir min lille bestevenn 1 år. Du gir meg glede hver dag, Emma Louise. Mamma elsker deg. Klemmer fra mamma.

1 år Emma Louise Waldeland,

Kristiansa­nd.

Besta vil gratulere solståla Emma Louise med 1-årsdagen 16. oktober. Besta er veldig glad i prinsessa si. Mange klemmer fra Besta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway