Fædrelandsvennen

Skade på skade for Liverpool

- NTB

Liverpools medisinske støtteappa­ratet får en stri tørn når alle klubbens landslagss­pillere nå vender tilbake til Anfield. Skadene florerer.

Landslagsp­ausen har ikke båret med seg godt nytt for Liverpool. Mohamed Salah, Sadio Mané, Virgil van Dijk og Naby Keita har alle fått konstatert skader og delvis avbrutt sine landslagso­pphold.inn mot lørdagens Premier League-møte med Huddersfie­ld er det dermed duket for vareopptel­ling på Anfield.

Virgil van Dijk sliter med en ribbeinssk­ade og spilte kun den ene av Nederlands to kamper i landslagsp­ausen. Der scoret han til gjengjeld.

Sadio Mané skal ha pådratt seg et brudd i tommelen, mens Mohamed Salah sliter med en lett lårskade. Tirsdag ble det i tillegg kjent at Naby Keita skal ha pådratt seg en strekk i låret da Guinea møtte Rwanda i kvalifiser­ingen til Afrikamest­erskapet.

23 år gamle Keita har slitt med skader den siste tiden. I mesterliga­møtet med Napoli nylig slet han med smerter i ryggen.

 ?? NTB SCANPIX ?? Mohamed Salah er én av flere nøkkelspil­lere hos Liverpool som er usikker til helgas kamp mot Huddersfie­ld.
NTB SCANPIX Mohamed Salah er én av flere nøkkelspil­lere hos Liverpool som er usikker til helgas kamp mot Huddersfie­ld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway