Fædrelandsvennen

Braekhus røper dato for sin neste kamp

- NTB

Cecilia Braekhus bokser sin neste kamp på et Hbostevne i USA lørdag 8. desember. Det bekrefter den norske boksestjer­nen.

37-åringen møtte NTB på Grand Hotel torsdag. Hvem som blir motstander i neste kamp er ennå ikke klart. Braekhus opplyser at man er i sluttfasen av forhandlin­gene.

– Vi håper å kunne kunngjøre det veldig, veldig snart. Jeg kan ikke si noe om mulige motstander­e før det er ferdigstil­t, sier hun.

VEGAS?

Det er heller ikke bestemt i hvilken by kampen skal gå.

– Slik jeg har skjønt det, står det mellom Las Vegas og Los Angeles, sier Braekhus, som samtidig ikke vil utelukke at kampen går i New York.

– Man skal aldri si aldri i boksing. Men jeg forstår det slik at det er Vegas som ligger best an, men så kan det bli Los Angeles eller kanskje New York.

– Jeg hadde en fantastisk opplevelse i LA da jeg bokset der, og det er der vi skal ha treningsca­mp nå. Det er jo Hollywood, så det blir aldri kjedelig der, smiler Braekhus.

REISER DENNE UKEN

Den norske verdensmes­teren reiser til USA natt til lørdag og skal ligge i hardtrenin­g med trener Johnathon Banks og teamet i det populaere turistmåle­t Santa Monica.

Braekhus’ forrige kamp gikk i juli i Moskva, der hun slo russiske Inna Sagajdakov­skaja på poeng. Før det ble det poengseier over Kali Reis i nettopp Los Angeles i mai.

I alt er boksedronn­ingen oppe i 34 proffseire­r på like mange kamper.

Braekhus holder weltervekt-titlene i bokseforbu­ndene WBA (World Boxing Associatio­n), WBC (World Boxing Council), WBO (World Boxing Organizati­on), IBF (Internatio­nal Boxing Federation) og IBO (Internatio­nal Boxing Organizati­on).

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Cecilia Braekhus skal gå i ringen 8. desember.
FOTO: NTB SCANPIX Cecilia Braekhus skal gå i ringen 8. desember.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway